Principal : Extensii de fișiere : .sff Fişier

.sff Extensie de fișier

Tip fișier1M.U.G.E.N. Sprite File

Dezvoltator Elecbyte
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este SFF fișier?

Fișier grafic folosit de către M.U.G.E.N., un motor de joc 2D de luptă freeware; stochează sprites, care sunt grafice care stochează stările de animație pentru un luptător sau alt obiect animat; pot stoca sprite pentru sărituri, lovituri, lovituri de pumn, alergări sau alte mișcări.

Mai multe informații

Fișierele SFF sunt create din imaginea bitmap .PCX utilizând programul sprmaker inclus în documentul M.U.G.E.N. joc cu motor de joc.

Programe care se deschid SFF fișiere

Tip fișier2Standard Flowgram Format File

Dezvoltator 454 Life Sciences
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.SFF numărul opțiunii 2

Fișier creat în format standard de fază (SFF), format de fișier binar folosit pentru secvențierea ADN-ului; salvează rezultatul dintr-o mașină de secvențiere 454 Life Sciences (de exemplu, un GS Junior sau GS FLX System), care ia o probă de ADN de intrare și generează secvența ADN.

Mai multe informații

Exemplu de programe care pot deschide și edita fișiere SFF includ SFF Workbench (anterior 454 SFF Tools) și MATLAB. Dacă folosiți MATLAB, ar trebui să utilizați funcția sffread (), care returnează datele SFF într-o matrice de structuri MATLAB. 454 Life Sciences oferă, de asemenea, un set de instrumente pentru prelucrarea și analizarea fișierelor SFF, numit Software-ul de analiză a datelor GS.

Programe care se deschid SFF fișiere
Windows
The MathWorks MATLAB
Heracle BioSoft SFF Workbench
454 Life Sciences GS Data Analysis Software
Linux
The MathWorks MATLAB
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Tip fișier3Structured Fax File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.SFF numărul opțiunii 3

Dosarul de fax creat în primul rând pentru documentele de fax din grupa 3; include o imagine raster comprimată și structura paginii faxului; stochează un antet urmat de informații pixel line-by-line.

Mai multe informații

Fișierele SFF nu mai sunt folosite, dar pot fi deschise cu mai multe programe de vizualizare a imaginilor.

Programe care se deschid SFF fișiere
Windows
XnViewMP
Newera Graphics Converter Pro
LEAD Technologies LEADTOOLS Imaging SDK
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Despre fișierele SFF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sff este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Structured Fax File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salut! Sunt profesor și săptămâna trecută le-am cerut elevilor mei să caute fișiere care ar putea fi folosite pentru secvențierea ADN-ului. Unul dintre ei a predat o lucrare despre fișierul .sff și am fost surprins de ea. Am făcut câteva căutări pe Google și am ajuns la intrarea dumneavoastră despre această extensie. Apreciez toate informațiile pe care le-ați adunat, deoarece m-au ajutat să aflu mai multe despre fișierul pe care elevul meu l-a cercetat. Îmi place foarte mult această extensie, deoarece pare să salveze o mulțime de elemente în ea pentru a genera secvențe complete. Am vrut să descarc software-ul pentru a-l vizualiza pe computerul meu, dar am constatat că nu mai este disponibil. Am decis să încerc în schimb Matlab. După ce am instalat aplicația, am deschis-o folosind metoda dvs. și a funcționat perfect! Vă mulțumesc pentru explicații.