Principal : Extensii de fișiere : .sea Fişier

.sea Extensie de fișier

Tip fișierSelf-Extracting Archive

Dezvoltator Smith Micro
Categorie Compressed Files
Format Binary

.SEA numărul opțiunii

Arhivă de fișiere comprimate care se descompune când este deschisă; adesea creat cu StuffIt SEA Maker, parte din Stuffit Deluxe pentru Mac OS X; pot fi create de diferite utilitare Mac OS Classic, inclusiv StuffIt, Disk Doubler sau Compact Pro.

Mai multe informații

Unele arhive SEA create în Mac OS 9 sau anterior nu se pot deschide automat în Mac OS X. Dacă se întâmplă acest lucru, folosiți StuffIt Expander (descărcare gratuită) pentru a deschide fișierul SEA.

NOTĂ: Dacă nu puteți deschide un fișier SEA în Windows cu StuffIt, încercați să schimbați mai întâi extensia de fișiere în ".sit" și apoi să o deschideți.

Programe care se deschid SEA fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver

Despre fișierele SEA

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sea este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Self-Extracting Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Ce s-a întâmplat? Pentru că e prima dată când deschid așa ceva, nu am vrut să stric nimic. Am citit articolul dvs. despre extensia .serach-ms. Când am căutat printre covoarele din calculator, aceste fișiere mi-au atras atenția. Am crezut că scopul unei extensii este să fie scurtă. Informațiile stocate în interiorul lor par importante. Poate că Windows însuși ar trebui să includă o descriere a modului în care stochează rezultatele căutărilor salvate din Windows Explorer. Sincer, este prima dată când aud despre opțiunea "Save Search". Care ar putea fi unele dintre motivele pentru care oamenii ar face acest lucru? Mulțumesc că m-ați anunțat că puteți vedea extensia doar atunci când observați proprietățile. Este exact ceea ce am făcut și eu. La revedere!