Principal : Extensii de fișiere : .sdr Fişier

.sdr Extensie de fișier

Tip fișier1Dell Support File

Dezvoltator Dell
Categorie Diverse fișiere
Format Text

Ce este SDR fișier?

Fișier numit dell.sdr și localizat pe computerele Dell din directorul C: \; conține informații despre sistem și este utilizat de către scopurile de asistență tehnică Dell; nu ar trebui să fie editate sau șterse manual sau orice solicitări pentru asistență Dell ar putea să nu funcționeze corect.

Mai multe informații

Prezența fișierului dell.sdr înseamnă că computerul utilizează o versiune instalată de Dell a Windows.

Programe care se deschid SDR fișiere

Tip fișier2SmartDraw Drawing

Dezvoltator SmartDraw.com
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.SDR numărul opțiunii 2

Desen creat cu SmartDraw, un program folosit pentru a crea diagrame profesionale; stochează unul din 70 de tipuri diferite de desene, cum ar fi o diagramă grafică, un plan de proiect, un calendar, o diagramă organizatorică, o hartă a minții sau un plan de plan; utilizate în medii de afaceri pentru a crea imagini profesionale de calitate.

Mai multe informații

SmartDraw poate importa desene Microsoft Visio (fișiere .VSD ) și poate exporta fișiere SDR direct în fișiere deschise Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Project.

Programe care se deschid SDR fișiere
Windows
SmartDraw

Despre fișierele SDR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sdr este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier SmartDraw Drawing, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Săptămâna trecută am avut niște probleme cu calculatorul meu Dell și tipul de la IT mi-a spus să editez fișierul .sdr. Am ezitat să fac acest lucru, așa că am decis să fac câteva cercetări online. Mă bucur că am făcut acest lucru și am găsit articolul dvs. Este foarte bine că ați explicat la ce servește acest fișier! Eram gata să mă apuc să îl editez, dar din ceea ce am citit cred că nu ar fi fost o idee bună. Oricum, mă bucur că ați vorbit și despre această utilizare. Majoritatea articolelor pe care le-am găsit online se axau doar pe utilizarea acestuia de către SmartDraw pentru a crea diagrame profesionale. Sunt sigur că aceste informații trebuie să fie utile pentru studenți, dar nu era ceea ce căutam eu. Vă mulțumesc pentru tot, chiar mi-ați salvat calculatorul.