Principal : Extensii de fișiere : .schematic Fişier

.schematic Extensie de fișier

Tip fișierMCEdit Schematic File

Dezvoltator MCEdit
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.SCHEMATIC numărul opțiunii

Fișier de șabloane utilizat de MCEdit, un program folosit pentru a crea niveluri pentru Minecraft, un joc 3D de construcție pentru nisipuri; stochează un aranjament de blocuri personalizate care fac parte dintr-un nivel; pot fi utilizate pentru stocarea oricăror tipuri de obiecte de nivel, inclusiv clădiri, corpuri de apă și mobe.

Mai multe informații

Fișierele SCHEMATIC pot fi deschise în MCEdit prin selectarea butonului Import în timp ce se editează un nivel. De asemenea, schemele pot fi exportate selectând "Export Schematic" în timp ce este selectat instrumentul Selectare.

Programe care se deschid SCHEMATIC fișiere

Despre fișierele SCHEMATIC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .schematic este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier MCEdit Schematic File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Aceasta a fost o lectură atât de frumoasă și minunată! M-am întrebat cum să fac nivele Minecraft și să le export pentru proiectul meu de arhitectură. Minecraft este un instrument atât de excelent pentru a învăța și a crea modele de orașe! Articolul dvs. despre extensia de fișier .schematic mi-a salvat viața cu privire la modul de a împărtăși proiectul meu cu profesorul meu. Acum îl pot crea în jocul video și știu cum îl poate deschide în diferite programe pentru a-l vizualiza! Am încercat să folosesc atât MCEdit cât și WorldEdit pentru acest lucru și sunt alternative foarte bune. Instrucțiunile de pe intrarea dvs. sunt foarte clare! Am de gând să trimit acest articol atât profesorului meu, cât și colegilor mei, pentru ca ei să știe de această alternativă. Vă mulțumesc foarte mult pentru tot!