Principal : Extensii de fișiere : .sc2data Fişier

.sc2data Extensie de fișier

Tip fișierBlizzard StarCraft 2 Data File

Dezvoltator Blizzard Entertainment
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.SC2DATA numărul opțiunii

Fișier de date folosit de StarCraft II: Wings of Liberty, un joc de strategie în timp real care are loc în spațiul cosmic; stocate în formatul Blizzard Mo'PaQ ( .MPQ files); pot conține diferite tipuri de fișiere, cum ar fi configurații XML, fonturi, animații, cartografiere rapidă, instrucțiuni UI și instrucțiuni de inteligență artificială (AI).

Mai multe informații

Fișierele SC2DATA sunt folosite pentru a împacheta informațiile despre campanie și despre modificarea jocului. De asemenea, Blizzard le folosește pentru a trimite actualizări de patch-uri pentru jocuri.

NOTĂ: Deoarece fișierele SC2DATA sunt fișiere MPQ, le puteți deschide cu un program de editare MPQ, cum ar fi MPQ Editor.

Programe care se deschid SC2DATA fișiere
Windows
Blizzard StarCraft 2
StormLib Library
Linux
StormLib Library
mpq-tools
Macintosh
Blizzard StarCraft 2
StormLib Library
MPQ Extractor
MPQKit

Despre fișierele SC2DATA

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sc2data este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Blizzard StarCraft 2 Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.