Principal : Extensii de fișiere : .sat Fişier

.sat Extensie de fișier

Tip fișierACIS SAT 3D Model File

Dezvoltator Spatial
Categorie Fișiere CAD
Format Text

.SAT numărul opțiunii

Modelul 3D salvat în formatul solid de modelare al modelului Spatial; stochează informații geometrice tridimensionale într-un format de fișier text standard; utilizat pentru schimbul de date 3D între mai multe sisteme și este susținut de mai multe programe 3D CAD care includ componenta 3D Spatial ACIS Modeler.

Mai multe informații

Fișierele SAT, care reprezintă "Text ACIS standard", sunt stocate într-un format de text ASCII. Ele pot fi de asemenea salvate într-un format binar utilizând formatul de fișier .SAB .

NOTĂ: Formatul SAT este utilizat în multe industrii diferite, inclusiv CAD, CAM, CAE, AEC, CMM, și construcția navală.

Programe care se deschid SAT fișiere
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
IMSI TurboCAD Pro
CADSoftTools ABViewer
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
AutoDesSys formZ
Linux
Adobe Acrobat
Spatial 3D ACIS Modeler
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
IMSI TurboCAD for Mac
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
AutoDesSys formZ
WEB
ShareCAD.org

Despre fișierele SAT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sat este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ACIS SAT 3D Model File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Excelentă explicație privind generalitățile fișierelor .sat. Le-am folosit în ultimii ani cu Autodesk AutoCAD, dar mă întrebam care sunt avantajele lor față de alte formate de schimb de modele 3D. Acum, mulțumită ție, înțeleg că acestea stochează datele într-un format text ASCII și sunt utilizate pe scară largă nu numai în CAD, ci și într-o gamă largă de industrii. Pentru a le testa universalitatea, am încercat să deschid unul pe care l-am trimis anterior cu Adobe Acrobat și Autodesk Fusion. Acesta din urmă este cu adevărat interesant, deoarece este disponibil pe toate platformele. Vă mulțumesc pentru că mi-ați clarificat puțin lucrurile și pentru toate informațiile excelente.