Principal : Extensii de fișiere : .sami Fişier

.sami Extensie de fișier

Tip fișierGrand Theft Auto San Andres Mod Installer File

Dezvoltator cpmusick
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.SAMI numărul opțiunii

Fișier de rezervă creat de San Andreas Mod Installer, un instalator de modificare pentru versiunea PC a jocului popular de acțiune deschis-aventură Grand Theft Auto San Andreas; fișierul conține modificările personalizate pe care utilizatorul le poate crea pentru utilizare în joc, inclusiv înlocuirea automată a vehiculelor (cum ar fi înlocuirea unei anumite mărci de autovehicule cu alta) sau alte modificări aduse vehiculelor personalizate.

Mai multe informații

Programul San Andreas Mod Installer adaugă modificări precum mașini suplimentare, hărți noi, misiuni personalizate și diverse alte modificări originale ale jocului Grand Theft Auto San Andreas, fără ca utilizatorul să fie nevoit să editeze fișierele de joc ele însele.

Programe care se deschid SAMI fișiere

Despre fișierele SAMI

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sami este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Grand Theft Auto San Andres Mod Installer File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.