Principal : Extensii de fișiere : .rfd Fişier

.rfd Extensie de fișier

Tip fișier1Recogniform Form Designer File

Dezvoltator Recogniform Technologies
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format Binary

Ce este RFD fișier?

Fișier creat de software Recogniform pentru recunoașterea documentelor; conține structura de aspect a paginii, textul și alte informații de formatare; utilizat pentru scanarea și stocarea copiilor digitale ale formularelor de hârtie.

Mai multe informații

Software-ul Recogniform este utilizat pentru recunoașterea optică a caracterelor (OCR), recunoașterea codului de bare (BCR), recunoașterea optică a semnelor (OMR) și alte tehnici de recunoaștere inteligentă.

Programe care se deschid RFD fișiere

Tip fișier2Emperor: Battle for Dune Data File

Dezvoltator Westwood Studios
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.RFD numărul opțiunii 2

Fișierul cu datele jocului folosit de Împărat: Battle for Dune, un joc de strategie în timp real construit cu motorul de joc W3D (Westwood 3D); conține date de joc, cum ar fi hărți; utilizat pentru stocarea datelor încorporate în joc, precum și pentru gruparea pachetelor personalizate de hărți.

Programe care se deschid RFD fișiere
Windows
Dragon UnPACKer
Westwood Studios Emperor: Battle for Dune

Despre fișierele RFD

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .rfd este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Emperor: Battle for Dune Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.