Principal : Extensii de fișiere : .r30 Fişier

.r30 Extensie de fișier

Tip fișierWinRAR Split Archive Part 30

Dezvoltator Eugene Roshal
Categorie Compressed Files
Format Binary

.R30 numărul opțiunii

Fișier folosit ca parte a unei arhive RAR comprimate multi-volum; conține fișiere comprimate ca parte a unei arhive mai mari; poate fi reconstituită cu celelalte componente comprimate înapoi în fișierul original.

Mai multe informații

Fișierele RXX, unde "XX" este un număr de la 00 la 99, sunt de obicei create pentru a salva o arhivă mare pe mai multe discuri. Arhivele fișierelor care utilizează formatul extensiilor de fișiere ".rxx" pot fi create utilizând RAR pentru Mac și Unix sau WinRAR pentru Windows.

NOTĂ: Programul de instalare a software-ului WinRAR înregistrează asociațiile de fișiere pentru extensiile de fișiere .R00 - R29 , dar nu înregistrează asociații pentru R30 și mai mult. Prin urmare, este posibil să vedeți o pictogramă WinRAR pentru fișierele R00 - R29, dar nu pentru fișierele R30, chiar dacă WinRAR poate deschide încă fișiere R30 care fac parte dintr-o arhivă divizată.

Programe care se deschid R30 fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
RARLAB WinRAR
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
RARLAB RAR for Linux
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac

Despre fișierele R30

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .r30 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WinRAR Split Archive Part 30, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.