Principal : Extensii de fișiere : .pnach Fişier

.pnach Extensie de fișier

Tip fișierPCSX2 Patch File

Dezvoltator PCSX2
Categorie Fișiere de joc
Format Text

.PNACH numărul opțiunii

Un fișier PNACH este un fișier de cod ieftin folosit de PCSX2, un emulator de jocuri pentru jocuri PlayStation 2. conține date care permit codurile GameShark sau Code Breaker sau alte tipuri de cheaturi. Fișierele PNACH includ titlul jocului, versiunea jocului (de exemplu, SLUS) și codul de cod.

Mai multe informații

Fișierele PNACH sunt salvate într-un format de text simplu și pot fi editate cu orice editor de text. Cu toate acestea, poate fi necesar să redenumiți extensia ".pnach" în ".txt" pentru a deschide fișierul, apoi redenumiți extensia înapoi la ".pnach".

Codul ieftin este un cod hexazecimal care este utilizat de emulator pentru a insera datele modificate în jocul emulat la un anumit punct de date. Iată conținutul unui exemplu de fișier PNACH:

Gametitle = Jocul meu [SLUS 12345] (U) comment = A commentpatch = 1, EE, 0032C220, word, 000000FF

Prefixul cu numele de fișier PNACH trebuie să utilizeze codul CRC acordat jocului PlayStation. De asemenea, acesta trebuie să fie stocat în directorul \ patches \ din instalarea PCSX2. PCSX2 încarcă automat fișierele PNACH care au un cod CRC care se potrivește cu codul CRC al jocului.

NOTĂ: Termenul "pnach" se pronunță "patch".

Programe care se deschid PNACH fișiere
Windows
PCSX2
Linux
PCSX2

Despre fișierele PNACH

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pnach este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PCSX2 Patch File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Fratele meu mi-a spus să fac niște cercetări despre emulatorii de PlayStation 2. El a urmărit multe walkthrough-uri ale unor jocuri video vechi, dar nu am ajuns să deținem consola în sine. Nu a fost atât de greu să găsesc niște informații. În cele din urmă, am vrut să aflu dacă emulatorii pot avea instalate coduri de trișare. Explicația dvs. cu privire la extensia .pnach avea unele dintre aceste caracteristici. Credeam că codurile de trișare sunt plasate într-un covor din directorul jocului, în loc să fie un fișier separat. După ce am citit despre unele dintre codurile GameShark și Code Breaker care sunt disponibile, sunt gata să încerc unele. Mulțumesc pentru micul pont despre faptul că trebuie să le redenumiți în TXT și apoi din nou în formatul PNACH. Până data viitoare!