Principal : Extensii de fișiere : .pf Fişier

.pf Extensie de fișier

Tip fișier1Private File

Dezvoltator Smith Micro
Categorie Compressed Files
Format N/A

Ce este PF fișier?

Un fișier PF este un fișier protejat prin parolă, comprimat și criptat de Stuffit Deluxe, un utilitar popular de comprimare și extindere a fișierelor. Este similar cu un fișier .SIT , dar necesită o parolă pentru a decripta și a decomprima. Fișierele PF sunt adesea folosite pentru arhivarea datelor confidențiale sau personale.

Mai multe informații

Puteți deschide fișiere PF cu Stuffit Deluxe în Windows sau MacOS. Cu toate acestea, fișierele PF nu se vor deschide decât dacă este introdusă parola corectă. De asemenea, este important să extrageți conținutul unui fișier PF pe un dispozitiv sigur deoarece conținuturile, care pot fi documente, imagini, videoclipuri etc., sunt cel mai probabil sensibile.

Programe care se deschid PF fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac

Tip fișier2Windows Prefetcher File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.PF numărul opțiunii 2

Fișier creat de Prefetcher, o componentă a Windows Memory Manager care accelerează procesul de încărcare și încărcarea aplicației; conține un istoric al evenimentelor Prefetcher; înregistrează ce cod și date sunt accesate în timpul proceselor de încărcare și aplicare a aplicațiilor.

Mai multe informații

Fișierele PF sunt de obicei stocate în directorul \ Windows \ Prefetch \. Fișierul de urmărire a procesului de încărcare are întotdeauna numele NTOSBOOT-B00DFAAD.PF.

NOTĂ: Fișierele PF sunt utilizate de Windows XP sau ulterior.

Programe care se deschid PF fișiere
Windows
Microsoft Prefetcher

Despre fișierele PF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Windows Prefetcher File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua, autorule. Am avut ocazia să citesc despre extensia .pf pe site-ul dumneavoastră. Dacă cineva mi-ar fi spus că o extensie poate avea mai multe asocieri posibile, nu l-aș fi crezut. Partea amuzantă este că trebuie să existe ocazii în care scopurile lor nu sunt legate între ele haha. Cu toate acestea, am citit prima dvs. descriere privind tipul 1. Securizarea fișierelor este foarte importantă, prin urmare am învățat mai multe despre fișierele comprimate. Cel mai bun lucru despre fișierele PF este că sunt protejate prin parolă și criptate. Deși se afirmă că este o compresie populară, eu nu auzisem de ea. Singura diferență dintre ele și fișierele SIT este cerința de parolă? Ce tip de informații pot fi plasate cel mai bine în acestea? Până data viitoare!
Anonim:
Bună ziua! De când s-a făcut un fișier de backup pentru calculatorul meu, am încercat să găsesc informații despre unele extensii. Am citit pe site-ul dvs. intrarea referitoare la extensia .pfb. Ceea ce m-a făcut să fiu mai investit în utilizarea lor este modul în care lucrează cu fișierele PFM. Este extraordinar cum anumite formate pot funcționa doar atunci când sunt însoțite de alte extensii. Dacă aș încerca să deschid fișierul PFA de unul singur, ce mi-ar arăta calculatorul meu? O altă utilizare excelentă pe care m-ați ajutat să o descopăr a fost cum să le folosesc pentru fișierele de fonturi AutoCAD. Dintre cele trei programe enumerate, care este mai ușor de utilizat? Am auzit de programul CAD, dar am citit că este confuz pentru studenții mai noi. Vă mulțumim!
Anonim:
Salut! Șeful meu mi-a spus să mă documentez mai mult despre aplicațiile de diagramare. Am găsit informații despre cum funcționează iGrafx Process. Apoi, articolul tău despre extensia .pfd mi-a oferit mai multe date despre ceea ce aveam nevoie să știu. Nu știam că acest program este succesorul lui Micrografx Optima!!!, am avut ocazia să-l încerc acum câțiva ani. S-au făcut unele progrese mari la cel mai nou software de modelare. Nu aveam idee că fișierele PFD pot stoca fluxuri de informații și entități în cadrul elementelor de diagramă. Ați putea să plasați prețul programelor după ce se termină perioada de probă gratuită a acestora? Există o altă aplicație care a fost lansată din 2011 încoace? Mulțumesc pentru articol, șeful meu va fi bucuros de ceea ce mi-ați împărtășit!
Anonim:
Bună! Vă mulțumim pentru articolul dumneavoastră despre extensia .pfi. Încercam să aflu cum sunt salvate fișierele mele atunci când folosesc software-ul PhotoFiltre Studio. Articolul dvs. mi-a fost de mare ajutor pentru a înțelege că acest fișier îmi permite nu numai să îmi păstrez straturile, ci este și formatul nativ de salvare a fișierelor pentru acest software. Este foarte bine că permite exportul în formate precum .jpg, care sunt mai cunoscute pe scară largă. Sunt sigur că și alții ca mine vor aprecia acest articol. De asemenea, este o lectură excelentă pentru persoanele care folosesc software-ul Paragon pentru copii de rezervă. Cine ar fi crezut că un astfel de fișier poate avea utilizări atât de opuse? M-a făcut curios să încerc această suită de backup. Oricum, apreciez tot conținutul excelent!
Anonim:
Bună! Recent am vrut să împărtășesc câteva documente Word cu colegul meu de serviciu cu informații sensibile. Am auzit că Microsoft are un utilitar de gestionare a drepturilor, așa că am vrut să aflu mai multe despre el. Vă mulțumesc pentru articolul dumneavoastră despre fișierele .pfile! Nu știam că există un software suplimentar de la Microsoft pentru a proteja fișierele prin această metodă. Este grozav să știu că fișierele .doc pot fi criptate, în timp ce fișierele .ppdf sunt salvate ca copii doar pentru citire. Am încercat să descarc software-ul și să criptez un fișier. Apoi l-am trimis colegului meu de serviciu care l-a deschis cu același software. După ce a introdus parola, a putut să vadă fișierele în mod normal! Sunt sigur că vom începe să implementăm acest tip de protecție la birou pentru documentele importante. Vă mulțumim!
Anonim:
Salutări! Managerul meu IT a făcut niște chestii pe calculatorul meu și a instalat un fișier .pfx. Cum nu știam ce este această extensie, am decis să caut mai multe despre ea pe internet și am citit articolul dumneavoastră. Informațiile dumneavoastră au fost foarte bune și bine explicate! Apoi, din câte am înțeles, aceste fișiere sunt certificate pentru autentificarea dispozitivului meu, nu-i așa? De ce le-ar fi instalat managerul meu? Sunt sigur că aceste tipuri de fișiere sunt foarte utile pentru a stoca certificate securizate; totuși, aș fi vrut să înțeleg un pic mai bine care este atracția lor. Vă mulțumesc că ați inclus și celelalte utilizări pe care le poate avea această extensie! Chiar dacă sunt sigur că nu este genul de fișier cu care am de-a face, este întotdeauna plăcut să aflu mai multe. Salutări