Principal : Extensii de fișiere : .pdx Fişier

.pdx Extensie de fișier

Tip fișier1Adobe Acrobat Index File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere de date
Format N/A

Ce este PDX fișier?

Fișier index creat de Adobe Acrobat, un creator de documente și un program de vizualizare; conține un index de documente și directoare; permite capacitatea de a căuta în mai multe .PDF documente; util pentru întreprinderile care folosesc seturi mari de documente PDF, cum ar fi avocații.

Mai multe informații

Indexurile PDX pot fi create în cadrul opțiunii Choose Advanced → Document Processing → Full Text Index cu opțiunea Catalog în Adobe Acrobat. Alte fișiere pot fi adăugate la un index PDX existent folosind aceeași opțiune.

Adobe Acrobat este disponibil în versiuni standard, pro și pro extins.

Programe care se deschid PDX fișiere
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Tip fișier2Product Data eXchange File

Dezvoltator NEMI
Categorie Fișiere de date
Format XML

.PDX numărul opțiunii 2

fișierul de date pentru datele de produs eXchange (PDX) utilizat pentru a facilita interacțiunile lanțului de aprovizionare; conține o definiție totală a produsului pentru un produs fabricat; include date cum ar fi factura de materiale (BOM), configurația originală a produsului, lista de producători aprobată (ALM) și istoricul produsului.

Mai multe informații

Fișierele PDX ajută la comunicarea informațiilor tehnice între producătorii de echipamente originale (OEM), furnizorii de servicii de producție electronică și furnizorii de componente. Ei utilizează un format XML standard specificat de standardul de comunicare IPC-2570.

Programe care se deschid PDX fișiere
Windows
Active Sensing PDXplorer Editor
Oracle Agile eXpress
Active Sensing PDXplorer Viewer

Despre fișierele PDX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pdx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Product Data eXchange File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.