Principal : Extensii de fișiere : .pcc Fişier

.pcc Extensie de fișier

Tip fișier1Mass Effect Package

Dezvoltator Electronic Arts
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este PCC fișier?

Fișierul folosit de Mass Effect 2 și 3, un joc personalizat pentru prima persoană bazat pe motorul de jocuri Unreal Engine 3; pot conține diverse date de joc, inclusiv modele, texturi și camere; utilizate frecvent pentru a modifica conținutul jocului (sau "mod").

Mai multe informații

Fișierele PCC sunt de obicei găsite în directorul BioGame \ CookedPC în cadrul unei instalări Mass Effect 2. Un exemplu de fișier PCC este BIOG_HMF_ARM_SHP_R.pcc, unde "HMF" înseamnă un personaj uman.

Fișierele PCC sunt similare cu fișierele .UPK .

Programe care se deschid PCC fișiere

Tip fișier2Photocomposition Code File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format Text

.PCC numărul opțiunii 2

Un fișier PCC este un fișier text utilizat de sistemul de editare a textului al editurii guvernamentale (GPO) pentru a publica produse oficiale de informare. Contine coduri de fotocompozitie si instructiuni de tipare. Fișierele PCC sunt utile pentru actualizarea Codului Statelor Unite, care cuprinde legile generale și permanente ale Statelor Unite sub 54 de titluri, cum ar fi Dispozițiile Generale, Congresul, Președintele, Drepturile de autor, Munca și Transportul.

Mai multe informații

GPO este resursa oficială a guvernului federal pentru producerea, păstrarea, indexarea, autentificarea, diseminarea, procurarea și catalogarea produselor de informații oficiale ale guvernului S.U.A. Aceste produse de informare includ publicații oficiale ale Congresului și Casei Albe și ale pașapoartelor din SUA.

NOTĂ: fișierele PCC pot fi deschise cu orice editor de text.

Programe care se deschid PCC fișiere

Despre fișierele PCC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pcc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Photocomposition Code File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.