Principal : Extensii de fișiere : .p7 Fişier

.p7 Extensie de fișier

Tip fișierPKCS #7 Digital Certificate File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere Web
Format Binary

.P7 numărul opțiunii

Fișier certificat digital utilizat de diverse aplicații pentru autentificare; conține o cheie care a fost generată utilizând specificația standardului Cryptography Public Key (PKCS) # 7; mai frecvent observate cu extensia .P7C .

Programe care se deschid P7 fișiere
Windows
OpenSSL
Microsoft Certificate Manager
Linux
OpenSSL
Macintosh
OpenSSL
Apple Keychain Access

Despre fișierele P7

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .p7 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PKCS #7 Digital Certificate File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! De obicei, primesc examenele medicale prin e-mail, dar nu m-am întrebat niciodată dacă sunt protejate sau nu (până la urmă conțin informații sensibile și private despre mine). Mulțumesc pentru explicațiile legate de .p7m! Am încercat să caut un e-mail și să îl deschid cu Apple Keychain Access, dar am constatat că această aplicație conține toate tipurile de chei și certificate pentru a deschide diferitele tipuri de date. În cele din urmă, am reușit să deschid un e-mail al companiei mele de asigurări și să văd atașamentele acestuia. Nu am fost niciodată conștient de cantitatea de informații care circulă prin e-mail și am fost plăcut surprins de modul în care companiile ne protejează prin utilizarea acestui tip de extensii.
Anonim:
Acest lucru este foarte interesant! Mulțumesc pentru explicațiile privind fișierele .p7s, care cred că sunt echivalentul modern al scrisorilor semnate din e-mailuri. Cu toate acestea, faptul că am aflat că fișierele .p7 au mai multe funcții a fost cu adevărat reconfortant. Credeam că singura modalitate de a proteja e-mailurile consta în utilizarea instrumentelor de criptare, dar știind că această extensie ajută la "dirijarea" acestora către destinația corectă, am devenit curios. Am încercat să-mi caut e-mailurile în Microsoft Outlook pentru a căuta un fișier .p7s, dar am constatat că acestea sunt deja gestionate. În schimb, am găsit un exemplu online, l-am deschis cu aplicația și iată-l: un e-mail perfect obișnuit! Mă întreb ce alte extensii de fișiere pot fi folosite pentru mesajele din cloud.