Principal : Extensii de fișiere : .osr Fişier

.osr Extensie de fișier

Tip fișierOsu! Replay File

Dezvoltator peppy
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.OSR numărul opțiunii

Redarea jocului creată de osu !, un joc de ritm în care jucătorii sincronizează clicurile de mouse cu muzică; salvează o înregistrare a unei melodii jucate de utilizator, precum și numele jucătorului, data jucată, scorul, loviturile și rata și clasarea; frecvent utilizate pentru împărtășirea replicilor cu prietenii.

Mai multe informații

Dacă primiți un fișier OSR, aveți posibilitatea să faceți dublu clic pe acesta pentru a vedea rezumatul reluării și urmăriți reluarea (presupunând că software-ul este instalat).

Replicile pot fi salvate la la sfârșitul unui joc făcând clic pe opțiunea de salvare a reluării sau pe export. Fișierele OSR sunt salvate în directorul \ Replays \ al osu! instalarea software-ului. Puteți să copiați aceste redări și să le trimiteți prietenilor prin e-mail sau prin alt program de transfer de fișiere.

Programe care se deschid OSR fișiere
Windows
osu!

Despre fișierele OSR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .osr este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Osu! Replay File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.