Principal : Extensii de fișiere : .opj Fişier

.opj Extensie de fișier

Tip fișier1Origin Project

Dezvoltator OriginLab
Categorie Fișiere de date
Format N/A

Ce este OPJ fișier?

Un fișier OPJ este un proiect creat de Origine, o aplicație de analiză și grafică a datelor folosită de diverși cercetători și ingineri. Conține toate conținutul proiectului, care include date, grafice 2D / 3D și setări.

Mai multe informații

Fișierul OPJ este deschis în OriginLab Origin 2018

Fișierul OPJ este cel mai des întâlnit tip de fișier asociat cu Originea, container pentru proiecte. Puteți deschide fișiere OPJ cu Origin și puteți deschide și fișiere OPJ cu Origin Viewer, un program gratuit și ușor, care vă permite să vizualizați și să copiați informații în proiectele OPJ. Pentru a deschide un fișier OPJ în Origine, selectați Fișier → Deschidere ..., selectați tipul de fișier ".opj", navigați la locația fișierului OPJ și faceți clic pe Deschidere.

Pentru a salva un fișier OPJ în Origin, selectați Fișier → Salvare proiect sau Salvare Project As ..., denumiți fișierul, alegeți locația de salvare și faceți clic pe Salvați.

NOTĂ: Eliberarea originalului 2018 a inclus un format actualizat unicode pentru salvarea proiectelor ( .OPJU ), avantaje față de formatul de fișier OPJ mai vechi, non-unicode.

Programe care se deschid OPJ fișiere

Tip fișier2OrCAD Project File

Dezvoltator Cadence Design Systems
Categorie Fișiere CAD
Format Text

.OPJ numărul opțiunii 2

Fișier proiect CAD creat de OrCAD, un program folosit pentru proiectarea circuitelor electrice, cunoscut sub numele de plăci de circuite imprimate (PCB); salvează referințele la fișierele incluse în proiect, precum și setările proiectului; referă de obicei cel puțin un fișier de design .DSN ; utilizate pentru stocarea împreună a informațiilor de proiectare a PCB-urilor.

Mai multe informații

Fișierele OPJ sunt salvate într-un format de text simplu, dar ar trebui modificate numai folosind interfața de utilizator OrCAD în locul unui editor de text.

Programe care se deschid OPJ fișiere

Despre fișierele OPJ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .opj este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier OrCAD Project File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Habar nu aveam că există 2 programe numite Origin. Știam despre lansatorul de jocuri Battlefield, dar nu și despre cel pentru oameni de știință și ingineri. Am citit tot ce este de știut despre fișierele .opj în articolul dumneavoastră. Am schimbat recent de la universitate și la cursul meu, la prelegere era atașat unul din aceste fișiere. Habar nu aveam ce conținea și nici cu ce program să îl deschid. Deși după ce l-am deschis nu existau grafice 3D, văd potențialul acestui format. Care este prețul integral al programului OriginLab Origin după ce se termină perioada de încercare gratuită? Faptul că am aflat că vizualizatorul ne permite doar să vedem conținutul și să îl copiem nu este prea grozav, din moment ce trebuie să lucrăm asupra lui. Care sunt unele dintre avantajele utilizării fișierelor OPJU față de vechiul format OPJ? Vă mulțumim!
Anonim:
Bună! Săptămâna aceasta încep un curs de analiză și am vrut să mă familiarizez puțin cu formatul de fișier .opju. Vă mulțumesc pentru o explicație atât de simplă, dar foarte detaliată a acestei extensii. Este uimitor câte lucruri pot conține aceste proiecte pe fișiere. Includerea dvs. cu privire la motivul pentru care aceste fișiere sunt mai bune decât vechile fișiere .opj mi-a fost de mare folos pentru a înțelege de ce dezvoltatorii au decis să le schimbe. Am încercat să creez un fișier folosind Origin cu instrucțiunile pe care le-ați postat. Ulterior, am folosit Origin Viewer pentru a vedea fișierul și a naviga în el. Ambele au funcționat perfect! Abia aștept să explorez în continuare acest tip de fișier și să creez proiecte frumoase. Vă mulțumesc pentru tot.