Principal : Extensii de fișiere : .odb Fişier

.odb Extensie de fișier

Tip fișier1OpenDocument Database

Dezvoltator OASIS
Categorie Fișiere de bază de date
Format Zip

Ce este ODB fișier?

Un fișier ODB conține o bază de date creată de Apache OpenOffice Base (OOBase), un program bazat pe baze de date relaționale desktop open source. Stochează o arhivă a fișierelor de date care cuprind baza de date și este formatată în conformitate cu standardul OpenDocument. Fișierele ODB sunt utilizate pentru a salva informații structurate, cum ar fi tabelele și înregistrările.

Mai multe informații

Fișierul ODB este deschis în Apache OpenOffice Base 4.1.3

Bazele de date OpenDocument conțin o colecție de fișiere și foldere care sunt comprimate folosind compresie Zip . Acestea includ setări set.xml, context.xml și manifest.xml, precum și un dosar de bază de date care conține următoarele fișiere:

NOTĂ: Apache OpenOffice a fost anterior OpenOffice.org.

Programe care se deschid ODB fișiere
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice
Calligra Suite

Tip fișier2ABAQUS Database

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de bază de date
Format N/A

.ODB numărul opțiunii 2

Baza de date menționată de simulările ABAQUS; utilizate pentru inginerie și alte scopuri de analiză.

Programe care se deschid ODB fișiere
Windows
ABAQUS/Standard
ABAQUS/Explicit
ABAQUS/CAE

Despre fișierele ODB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .odb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ABAQUS Database, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Ce mai faci? Articolul postat despre extensia de fișier .odb mi-a salvat viața. Pentru o clipă, am fost pe punctul de a plânge crezând că am un virus pe calculator. Imaginea din postarea dvs. chiar m-a înduioșat. Habar nu aveam la ce să mă aștept de la ea. Este foarte logic că acestea conțin toate fișierele de date pentru o bază de date. Descrierea conținutului dosarului bazei de date a fost de asemenea foarte utilă! Mă întrebam care sunt mai importante de păstrat haha, dar toate sunt. Mulțumesc pentru pontul despre cum să examinezi fișierele XML, voi încerca să văd și eu. Dacă se schimbă extensia, își pierde o parte din conținut? Țineți-o tot așa de bine!