Principal : Extensii de fișiere : .obml Fişier

.obml Extensie de fișier

Tip fișierOpera Mini Saved Web Page

Dezvoltator Opera Software
Categorie Fișiere Web
Format Binary

.OBML numărul opțiunii

Pagină web salvată de Opera Mini, un browser web pentru platforme mobile; stocate în formatul limbajului Operațional Binar Markup (OBML), care este un format compact utilizat pentru a reduce dimensiunea conținutului Web descărcat; poate fi deschis numai cu browserul Opera Mini.

Mai multe informații

Fișierele OBML pot fi deschise pe PC folosind programe care pot emula browserul Opera Mini. Exemple de astfel de programe includ OperaMiniLargeDevice și MicroEmulator.

NOTĂ: Extensia fișierului OBML a fost introdusă publicului în versiunea 3 a browserului Opera Mini, apoi înlocuită cu extensia .OBML15 cu lansarea versiunii 5. Fișierul OBML nu este acceptat de browserul Opera Mini 5 sau ulterior.

Programe care se deschid OBML fișiere
Windows
Opera
OperaMiniLargeDevice
MicroEmulator
Linux
Opera
Android
Opera Mini web browser
Macintosh
Opera

Despre fișierele OBML

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .obml este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Opera Mini Saved Web Page, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.