Principal : Extensii de fișiere : .nsq Fişier

.nsq Extensie de fișier

Tip fișierNScheduler Data File

Dezvoltator Syntes
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.NSQ numărul opțiunii

Fișier de date folosit de NPrinting, o aplicație utilizată pentru a crea, genera și distribui rapoarte din datele din aplicația Business Intelligence QlikView; conține date care permit NPrinting-ului să execute Scheme, Locuri de muncă și Sarcini; stochează de asemenea datele despre destinatari și de filtre, astfel încât NPrinting să poată distribui ieșirea utilizatorilor corespunzători.

Mai multe informații

Fișierele NSQ pot fi utilizate pentru a programa lucrări pentru crearea rapoartelor de vânzări, completarea comenzilor de achiziție și exportul de loturi de date în surse externe de date, cum ar fi foi de calcul Microsoft Excel ( .XLS files) sau .PDF documente. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru trimiterea prin e-mail a rezultatelor lucrării către utilizatori ca fișiere atașate.

Într-un fișier NSQ există una sau mai multe lucrări pe orar și una sau mai multe sarcini pe fiecare loc de muncă. Fiecare program poate fi creat ca un eveniment o singură dată sau recurentă.

NOTĂ: NSQ înseamnă "Programator NPrinting pentru QlikView".

Programe care se deschid NSQ fișiere

Despre fișierele NSQ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .nsq este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier NScheduler Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.