Principal : Extensii de fișiere : .ndif Fişier

.ndif Extensie de fișier

Tip fișier1Nokia Data File

Dezvoltator Nokia
Categorie Fișiere de date
Format Binary

Ce este NDIF fișier?

Fișierul de date creat pe cartela de memorie a telefonului Nokia; pot conține date de rezervă sau alte date utilizate pentru actualizarea informațiilor de pe telefon; văzută uneori ca fișier gol zero kilobyte (0KB); pot fi descărcate de pe telefon utilizând Nokia PC Suite.

Programe care se deschid NDIF fișiere

Tip fișier2Apple New Disk Image Format File

Dezvoltator Apple
Categorie Fișiere imagine fișier
Format Binary

.NDIF numărul opțiunii 2

Un fișier NDIF este o imagine de disc salvată în noul format de imagine NDIF al Apple, care a fost introdus cu Disk Copy 6.0, o aplicație Mac Classic mai veche. Comprimă datele într-un format cu două tipuri de furcă, care este alcătuit din metadate în furcă de resurse și date în furcă de date. Fișierele NDIF au fost utilizate ca format mai vechi pentru montarea sistemelor de fișiere pe computerele Mac.

Mai multe informații

Conținutul cu furcă dublă face ca fișierele NDIF să fie dificil de folosit în medii inter-platforme. Formatul NDIF a fost înlocuit de formatul UDIF al Apple, care stochează datele într-un format cu o singură furcă. Fișierele NDIF nu mai sunt utilizate pe scară largă.

NOTĂ: fișierele NDIF pot fi deschise utilizând programul Disk Utility, un program de montare a imaginilor pe disc inclus în Mac OS X.

Programe care se deschid NDIF fișiere
Macintosh
Apple Disk Utility

Despre fișierele NDIF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ndif este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Apple New Disk Image Format File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.