Principal : Extensii de fișiere : .msb Fişier

.msb Extensie de fișier

Tip fișierOracle Binary Message File

Dezvoltator Oracle
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.MSB numărul opțiunii

Fișier utilizat de software-ul de management relațional al bazelor de date Oracle; salvează mesajele de aplicație, de obicei erorile generate de software; salvate într-un format binar, ceea ce permite o căutare mai rapidă a mesajelor; acționează ca fișier jurnal lizibil pentru alerte de program.

Mai multe informații

Fișierele MSB sunt generate pentru o anumită aplicație și limbă Oracle. Numele fișierului (sau directorul de salvare) indică ID-ul produsului și localizarea. De exemplu, oraus.msb utilizează "ora" pentru Oracle Database și "us" pentru limba engleză.

Informațiile din fișierele MSB pot fi accesate utilizând Oracle Call Interface (OCI) accesând funcțiile Oracle.

Programe care se deschid MSB fișiere

Despre fișierele MSB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .msb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Oracle Binary Message File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. În speranța că vă descurcați de minune, voiam să vă spun că descrierea extensiei de fișier .msbt a fost mișto. Este super tare că Nintendo a refolosit formatul pentru a face textul să apară în mai multe console ale lor. De când a fost lansată consola Wii și până la cel mai nou sistem, Nintendo Switch. Singurul lucru care mi se pare că lipsește aici este o listă a jocurilor care utilizează fișiere MSBT pentru dialoguri. Mă îngrijorează dacă este folosit doar de titluri mai mici și nu de jocuri precum Mario sau Zelda. Totuși, orice lucru dezvoltat de Nintendo este interesant. Este foarte probabil ca atât Sony, cât și Microsoft să fi dezvoltat ceva similar pentru consolele lor respective. Continuați să faceți treabă bună!