Principal : Extensii de fișiere : .mpg Fişier

.mpg Extensie de fișier

Tip fișierMPEG Video File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere video
Format Binary

.MPG numărul opțiunii

Un fișier MPG este un fișier video obișnuit care utilizează un format video digital standardizat de către Grupul de Experți în Mutarea Imaginilor (MPEG). Stochează video, audio și metadate intercalate împreună. Fișierele MPG sunt adesea folosite pentru crearea de filme distribuite pe Internet.

Mai multe informații

Fișierul MPG este deschis în Microsoft Windows Media Player 12

Fișierele MPG includ de obicei compresie audio și video MPEG-1 sau MPEG-2. MPEG-1 este unul dintre cele mai utilizate formate video / audio pierdute din lume, deoarece este susținut de un număr mare de aplicații video și audio. MPEG-2 a fost dezvoltat pentru a îmbunătăți deficiențele MPEG-1, care include doar un sistem de compresie audio cu două canale și suport insuficient pentru cerințele video de rezoluție mai mare.

Fișierele MPG sunt salvate într-un flux de programe container format cunoscut ca PS sau MPEG-PS. Formatul stochează audio, video și metadate care au fost intercalate într-un singur flux pentru o livrare eficientă.

Dacă primiți un fișier MPG, există un număr mare de aplicații pe care le puteți utiliza pentru ao deschide. Windows Media Player este livrat împreună cu Windows și QuickTime Player este livrat cu MacOS. Există, de asemenea, numeroase aplicații comerciale și gratuite, cum ar fi VLC media player și Elmedia Player.

Programe care se deschid MPG fișiere
Windows
Nero
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDVD
Adobe Acrobat
Roxio Creator
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Microsoft Visual Studio
Nullsoft Winamp
MAGIX Sound Forge Pro
Apple QuickTime Player
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
Adobe After Effects
Corel VideoStudio
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Nullsoft Winamp
Apple QuickTime Player
Adobe Flash
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
Adobe After Effects
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Adobe InDesign
Microsoft PowerPoint for Mac
Apple iMovie
Wondershare Filmora
iOS
olimsoft OPlayer
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
Apple iMovie

Despre fișierele MPG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .mpg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier MPEG Video File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei, amice! Ce mai faci? Sunt un cititor al articolului tău despre fișierele .mpg. Micul nostru studio de film caută să creeze un mic film sau animație. Am avut sarcina de a căuta cel mai bun format de fișier pentru a-l posta online. Eram conștienți că un fișier de genul mp4 nu era suficient dacă doream să păstrăm calitatea acestuia. Cu toate acestea, după ce am citit ceea ce ați împărtășit mi-a dat o ușurare. Nu știam că fișierele MPG au fost standardizate de MPEG. Este un mare pas înainte faptul că acestea includ video și metadatele intercalate. Unul dintre avantajele pe care le-am constatat, de asemenea, citind despre acestea este că sunt acceptate de majoritatea playerelor media. Asta îl va face fericit pe șeful meu haha. Cu toate acestea, vă mulțumesc încă o dată. Continuați să faceți treabă bună!
Anonim:
Bună ziua. Sunt stagiar la un mic studio audio. Șeful meu a partajat niște fișiere pe Drive și m-au luat prins cu garda jos, deoarece nu am mai văzut această extensie. Am citit despre ea pe intrarea dvs. despre fișierele .mpga. Poate a fost un virus sau un malware? Ăsta a fost primul lucru care mi-a venit în minte. Mă bucur că este doar un alt fișier audio comprimat. Ceea ce mă face să fiu mai interesat de ele este modul în care sunt codificate cu compresie MPEG-1 Layer 3. Este cu adevărat uimitor modul în care folosește compresia cu pierderi, dar păstrează o calitate excelentă. Deci, dacă sunt practic fișiere MP3 cu o extensie diferită, ambele sună la fel? Sau este posibil să se facă diferența între acestea două? Vă mulțumesc! Țineți-o tot așa de bine!