Principal : Extensii de fișiere : .mar Fişier

.mar Extensie de fișier

Tip fișier1Mozilla Archive

Dezvoltator Mozilla
Categorie Diverse fișiere
Format Binary

Ce este MAR fișier?

Fișierul de actualizare a aplicațiilor folosit de programele Mozilla, cum ar fi Firefox, Thunderbird și SeaMonkey; conține fișiere care actualizează programul într-o versiune nouă; executată de programul de actualizare Mozilla (update.exe în Windows), care este inclus în instalarea software-ului Mozilla; stocate într-un format de fișier personalizat, dar Mozilla a făcut publicația caietul de sarcini.

Mai multe informații

Programele Mozilla descarcă automat și execută fișiere MAR, astfel încât utilizatorul tipic nu va deschide niciodată manual un fișier MAR. Cu toate acestea, fișierele MAR pot fi utilizate pentru actualizarea manuală a unui program Mozilla fără ao deschide, ceea ce poate fi util pentru administratorii de sistem. Echipa de dezvoltare Mozilla generează aplicații pe timp de noapte pentru produsele software care includ un pachet de actualizare MAR. Prin urmare, utilizatorii pot aplica actualizări de software cu cea mai recentă versiune în fiecare zi.

NOTĂ: Fișierele MAR create de echipa Mozilla utilizează convenția [program] - [versiunea] .complete.mar și [program] [version] .parial.mar pentru actualizări software complete și parțiale.

Programe care se deschid MAR fișiere
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey

Tip fișier2Microsoft Access Report

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de bază de date
Format N/A

.MAR numărul opțiunii 2

Fișier de comenzi rapide creat de Microsoft Access, un program bază de date relațională pentru computerul desktop; conține o legătură într-un raport într-o bază de date Acces; poate fi creat prin tragerea unui obiect de raport pe desktop și poate fi deschis prin dublu clic pe fișier.

Programe care se deschid MAR fișiere
Windows
Microsoft Access

Tip fișier3Mariner Calc Spreadsheet

Dezvoltator Mariner Software
Categorie Fișiere de fișiere
Format Binary

.MAR numărul opțiunii 3

Spreadsheet creat cu Mariner Calc, o aplicație de calcul tabelar ușor pentru Mac OS X; conține date organizate în rânduri și coloane; suportă funcții, diagrame, numere de sortimente, sortare și sumare automată.

Mai multe informații

Fișierele MAR sunt salvate într-un format proprietar care poate fi deschis doar cu Mariner Calc.

Programe care se deschid MAR fișiere

Despre fișierele MAR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .mar este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Mariner Calc Spreadsheet, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.