Principal : Extensii de fișiere : .maf Fişier

.maf Extensie de fișier

Tip fișier1Mutation Annotation Format File

Dezvoltator National Cancer Institute
Categorie Fișiere de date
Format Text

Ce este MAF fișier?

Fișier text creat în formatul de adnotare a mutagenei (MAF), un format de fișier utilizat pentru a capta mutații în celule; salvează informații despre celule și genom folosind textul delimitat de tab-uri; utilizat în studiile de cancer pentru captarea mutațiilor somatice și a polimorfismului cu un singur nucleu (SNP).

Mai multe informații

Formatul MAF este menținut de Institutul Național al Cancerului și Institutul Național de Cercetare a Genomului uman (NHGRI), în cadrul unui proiect numit Atlasul genomului cancerului (TCGA). Formatul este utilizat în principal de aplicații software de analiză personalizată de cercetare. Cu toate acestea, fișierele MAF pot fi vizualizate cu orice editor de text.

NOTĂ: Formatul MAF a fost supus mai multor revizuiri. Versiunea 2.2 acceptă 32 coloane diferite delimitate de fila.

Programe care se deschid MAF fișiere

Tip fișier2Microsoft Access Form

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de bază de date
Format N/A

.MAF numărul opțiunii 2

Formular utilizat într-o bază de date Microsoft Access.

Programe care se deschid MAF fișiere
Windows
Microsoft Access

Despre fișierele MAF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .maf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Microsoft Access Form, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Cum îți merge ziua? Motivul pentru care scriu aceste rânduri este acela de a vă spune cât de ușor a fost pentru o persoană ca mine să înțeleagă ce face extensia .maff. Nu sunt un profesionist în materie de fișiere web, dar cum una dintre materiile mele școlare ne-a cerut recent să ne dăm seama cum funcționează browserele web, am vizitat site-ul dvs. Lucrul care îmi place cel mai mult la fișierele MAFF este modul în care acestea ajută să aibă fișiere comprimate în format ZIP pentru a ajuta la reproducerea paginilor online. Chiar mă face să mă întreb cum abordează browserele mai mari, precum Safari sau Chrome, acest subiect. Dacă acestea conțin fie audio, fie video, ocupă mult mai mult spațiu sau nu ar trebui să-mi fac griji? Până data viitoare, amice!