Principal : Extensii de fișiere : .kodu Fişier

.kodu Extensie de fișier

Tip fișierKodu Game File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.KODU numărul opțiunii

Fișier de jocuri creat de Kodu Game Lab, un mediu educațional de dezvoltare a jocului de la Microsoft Research; salvează un joc 3D care a fost dezvoltat folosind software-ul Kodu Game Lab.

Mai multe informații

Fișierele KODU permit salvarea și redarea jocurilor create în mediul de dezvoltare vizuală Kodu. În timp ce jocurile (* .kodu files) pot fi partajate cu alți utilizatori, acestea pot fi executate numai cu software-ul Kodu.

Kodu rulează atât pe Microsoft Windows, cât și pe consola de jocuri Xbox. Utilizatorii pot dezvolta jocuri pe ambele platforme folosind software-ul Kodu Game Lab. Pentru Windows, Kodu Game Lab necesită instalarea .NET Framework și Microsoft XNA Framework.

Programe care se deschid KODU fișiere

Despre fișierele KODU

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .kodu este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Kodu Game File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.