Principal : Extensii de fișiere : .jam Fişier

.jam Extensie de fișier

Tip fișier1Line 6 Device Recording

Dezvoltator Line 6
Categorie Fișiere audio
Format Binary

Ce este JAM fișier?

Înregistrare audio sau buclă creată cu un produs Line 6 cum ar fi Amperajul Spider Jam sau JM4 Looper pedal; pot include sunete pentru chitare, tobe și alte instrumente; pot include și efecte și alte setări audio; folosit pentru salvarea buclă audio pe cartelele portabile de stocare introduse pe dispozitivele de linie 6.

Mai multe informații

Fișierele JAM pot fi convertite în fișiere .WAV utilizând programul Jam2Wav.

Programe care se deschid JAM fișiere
Macintosh
Jam2Wav

Tip fișier2Jam STAPL File

Dezvoltator Altera
Categorie Fișiere CAD
Format Text

.JAM numărul opțiunii 2

Fișier CAD creat în format Jam Standard Test and Programming Language (STAPL), un format de fișier standard folosit pentru programarea PLD-urilor (dispozitive logice programabile); include datele și algoritmul necesar pentru a programa un PLD; permite cerințelor de programare specifice furnizorilor să fie comunicate programatorilor PLD într-un format recunoscut.

Mai multe informații

Fișierele JAM sunt de obicei generate de un program software specific furnizorului, numit "Jam Composer". Furnizorii PLD distribuie apoi fișiere JAM clienților (programatori de dispozitive), care programează și testează un PLD folosind "Jam Player". Jam Player citește fișierul JAM și oferă facilitățile necesare pentru a programa dispozitivul într-un lanț standard JTAG (Joint Test Action Group). Acest proces a fost realizat folosind instrumente separate de linie de comandă furnizate de Altera, dar acum este încapsulată în software-ul de design Quartus al lui Altera.

NOTĂ: Fișierele JAM sunt stocate într-un format de text ASCII. Ele pot fi compilate în fișiere .JBC byte-code pentru o reprezentare binară.

Programe care se deschid JAM fișiere

Tip fișier3JAM Musical Score

Dezvoltator Pyva.net
Categorie Fișiere audio
Format N/A

.JAM numărul opțiunii 3

Scorul muzical salvat într-un format care poate fi citit de oameni, bazat pe text; reprezintă note și acorduri utilizând descrieri de text, cum ar fi "G7", "Bdim" și "Fmaj7".

Mai multe informații

Fișierele JAM pot fi redate în JAM-ul Pyva.net folosind voci instrumentale de la un sintetizator software. Datele pot fi de asemenea transmise la un dispozitiv MIDI. Deoarece fișierele JAM sunt bazate pe text, ele pot fi editate cu un editor de text.

Fișierele JAM pot fi utilizate pentru redarea probelor audio, dar nu conțin date audio reale.

Programe care se deschid JAM fișiere
Windows
Pyva.net JAM

Tip fișier4PS3 Unreal Tournament 3 Mod File

Dezvoltator Sony
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.JAM numărul opțiunii 4

Modificare sau add-on pentru versiunea Playstation 3 a Unreal Tournament 3 (UT3); pot conține modificări ale personajelor, obiectelor, hărților sau gameplay-ului propriu-zis; denumit în mod obișnuit "USERDATA.JAM".

Mai multe informații

Fișierele JAM trebuie salvate pe un card de memorie sau pe o unitate flash USB și transferate pe o consolă PS3 pentru a funcționa. Nu sunt destinate folosirii pe un PC.

Programe care se deschid JAM fișiere
Windows
Transfer to a PlayStation 3

Despre fișierele JAM

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .jam este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PS3 Unreal Tournament 3 Mod File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.