Principal : Extensii de fișiere : .ist Fişier

.ist Extensie de fișier

Tip fișier1InstallShield Project Template File

Dezvoltator Flexera Software
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format Binary

Ce este IST fișier?

Șablon de proiect creat de InstallShield, un program folosit pentru a crea pachete de instalare Windows Installer ( .MSI ) și InstallScript; conține un șablon reutilizabil, inclusiv setările implicite, codul și elementele de proiectare; pot include structuri de directoare, scripturi personalizate, imagini implicite și text.

Mai multe informații

Fișierele IST oferă șabloane pre-formatate pe care să se bazeze proiectele de instalare. Echipele de dezvoltare pot crea și distribui unul sau mai multe șabloane pentru a standardiza instalările între mai multe proiecte.

NOTĂ: Fișierele IST sunt create utilizând edițiile Premiere și Professional ale InstallShield.

Programe care se deschid IST fișiere
Windows
Flexera InstallShield

Tip fișier2Inspiration Template

Dezvoltator Inspiration Software
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.IST numărul opțiunii 2

Fișier creat de Inspiration, un program educațional de diagramă; conține un șablon pentru o "hartă mentală" conceptuală, care este o diagramă utilizată pentru planificarea, cercetarea și finalizarea proiectelor.

Mai multe informații

Șabloanele de inspirație sunt folosite pentru a crea mai multe fișiere .ISF din același punct de pornire.

Programe care se deschid IST fișiere

Despre fișierele IST

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ist este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Inspiration Template, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Făceam niște cercetări cu privire la un nou software pentru diagrame educaționale și am dat peste articolul dumneavoastră despre extensia .ist. Vă mulțumesc pentru o astfel de intrare mare și valoroasă! Am fost uimit de capacitatea acestei extensii de a planifica, dar și de a cerceta și finaliza proiecte. Am decis să citesc mai multe despre cealaltă utilizare a acesteia și am fost complet uimit de cât de diferită este. Nu știam că aceeași extensie poate funcționa pentru programe diferite cu două utilizări opuse. Există o modalitate prin care fișierele se "confundă"? Vă mulțumesc pentru tot! Sunt sigur că această pagină va fi utilă nu numai pentru profesori și studenți, ci și pentru persoanele care lucrează la proiecte de instalare de bază.