Principal : Extensii de fișiere : .ish3 Fişier

.ish3 Extensie de fișier

Tip fișierAnimation-ish Advanced-ish Document

Dezvoltator FableVision
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.ISH3 numărul opțiunii

Secvență avansată de desen sau "Advanced-ish", creată de Animation-ish, o aplicație de desen creativ pentru elevii K-12; stochează o secvență de cadre desenate de student; utilizate pentru stocarea ideilor de gândire creativă și prezentarea acestora.

Mai multe informații

Fișierele ISH3 acceptă proprietăți de fundal și prim-plan, miniaturi și obiecte desenate personalizate. Ele pot fi animate în software-ul la viteze multiple.

Documentele avansate sunt cele mai avansate dintre cele trei tipuri de documente acceptate de Animation-ish. "Wiggledoodle-ish" ( .ISH1 files) și "FlipBook-ish" ( .ISH2 ) sunt celelalte tipuri de documente.

Programe care se deschid ISH3 fișiere

Despre fișierele ISH3

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ish3 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Animation-ish Advanced-ish Document, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.