Principal : Extensii de fișiere : .indt Fişier

.indt Extensie de fișier

Tip fișierAdobe InDesign Template

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format N/A

.INDT numărul opțiunii

Un fișier INDT este un șablon de aspect al paginii pentru proiectarea paginilor în Adobe InDesign, un program de publicare desktop. Acesta este de obicei folosit atunci când creați mai multe pagini care au un format similar. Fișierele INDT pot fi incluse în software-ul InDesign sau create de utilizator.

Mai multe informații

Fișierul INDT deschis în Adobe InDesign CC 2017

Fișierele INDT sunt utilizate pentru a crea mai multe .INDD documente cu aceleași stiluri și formatări . fișierul este tipul principal de fișier asociat cu InDesign. Când salvați un proiect de aspect al paginii, fișierul INDD este creat de InDesign pentru a stoca proiectul.

Puteți crea un fișier INDT în InDesign selectând File → Save As ... și selectați "InDesign CC 2017 șablon "din lista derulantă" Format ".

Pentru a deschide un fișier INDT în Creative Cloud, faceți dublu clic pe fișierul INDT sau selectați File → Open ..., navigați la locația fișierului, fișierul și faceți clic pe Deschidere.

Programe care se deschid INDT fișiere
Windows
Adobe InDesign
QuarkXPress
Macintosh
Adobe InDesign
QuarkXPress

Despre fișierele INDT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .indt este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Adobe InDesign Template, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Unde era acest site!!! Bună ziua, am citit despre extensia de fișier .indt în articolul dumneavoastră. Caut o mulțime de tutoriale despre cum funcționează InDesign. Îmi place foarte mult cum funcționează programul, dar nu am avut suficiente informații despre ce formate de fișiere funcționează. Este mișto că fișierele INDT ajută utilizatorii să creeze diverse pagini care au un format similar. Este important ca oamenii să citească tot ce este acolo. Cu toții trebuie să înțelegem că sunt șabloane de punere în pagină. Nu știam că se pot face formate pentru această sarcină specifică. Mulțumesc pentru paragraful privind modul de creare a acestora. Am încercat să creez unul și m-am pierdut puțin haha. Care dintre cele 2 programe enumerate este mai bun? Mulțumesc pentru ajutor!