Principal : Extensii de fișiere : .he2 Fişier

.he2 Extensie de fișier

Tip fișierHumongous Entertainment Game Archive

Dezvoltator Humongous Entertainment
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.HE2 numărul opțiunii

Arhivă de joc utilizată de jocuri de divertisment Humongous, cum ar fi Fatty Bear și Backyard Soccer; conține fișiere de vorbire și de dialog vorbite de personajele din joc.

Mai multe informații

Fișierul HE2 este folosit de o varietate de jocuri clasice de aventură, inclusiv Putt-Putt și Fatty Bear, dezvoltate de Humongous Entertainment. Acest fișier, împreună cu fișierele .HE0 și .HE1 , este folosit ca arhivă pentru stocarea datelor despre jocuri. Fișierul HE2 este, de asemenea, folosit de ScummVM, un program care recreează utilitarul Script pentru motorul de joc Maniac Mansion (SCUMM) și vă permite să jucați jocurile clasice menționate anterior, atâta timp cât aveți fișiere adecvate pentru resursele de joc.

NOTĂ: Fișierul de resurse HE2 este localizat în directorul de jocuri.

Programe care se deschid HE2 fișiere
Windows
ScummVM
Linux
ScummVM
Macintosh
ScummVM

Despre fișierele HE2

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .he2 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Humongous Entertainment Game Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.