Principal : Extensii de fișiere : .gdi Fişier

.gdi Extensie de fișier

Tip fișierDreamcast Gigabyte Disc Image

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.GDI numărul opțiunii

Fișier creat pentru emulatorii Sega Dreamcast; conține o copie primară a datelor originale de joc utilizate de emulatori; pot conține .BIN și .RAW fișiere.

Mai multe informații

Un fișier GDI este o copie a jocului original Dreamcast și va funcționa doar cu emulatori. Nu poate fi ars pe un CD-ROM ca fișierele .CDI . Fișierele GDI provin de pe discurile GD-R utilizate de Sega Dreamcast și pot fi arse numai cu ajutorul discurilor GD-Roms și GD-R goale. GD-ROM-urile sunt similare cu CD-ROM-urile, cu excepția faptului că citesc sau ard discuri GD-R, "GD" înseamnă Gigabyte Disc. Discurile originale Dreamcast GD sunt alcătuite din 1,2 GB, unde aproximativ 200 MB de discuri sunt adesea dedicate pieselor muzicale, motiv pentru care apar fișierele BIN.

NOTĂ: Atât CDI cât și GDI funcționează pentru emulatorii Dreamcast, dar GDI este mai eficient.

Programe care se deschid GDI fișiere
Windows
nulldc

Despre fișierele GDI

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gdi este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Dreamcast Gigabyte Disc Image, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.