Principal : Extensii de fișiere : .gcs Fişier

.gcs Extensie de fișier

Tip fișier1Cineform Studio Video Project

Dezvoltator GoPro
Categorie Fișiere video
Format N/A

Ce este GCS fișier?

Fișier de proiect utilizat de Cineform Studio, un software de editare / convertor video; odată ce creați un proiect, fișierul GCS este creat.

Mai multe informații

GoPro Cineform Studio permite utilizatorului să importe imagini din sistemul 3D HERO și să le transforme în fișiere 3D vizibile. Sistemul 3D HERO este alcătuit din 2 camere HERO 1080p HD care pot înregistra în același timp imagini video și fotografii în 2D și 3D. Unele caracteristici de editare disponibile cu software-ul GoPro Cineform Studio includ: saturație, contrast, expunere, ajustarea ratei cadrelor pentru mișcare lentă, zoom și trunchiere.

După ce utilizatorul finalizează proiectul, acesta poate apoi să-și exporte proiectul comprimat side-by-side într-un fișier .MOV și să îl vizioneze online la site-uri precum YouTube sau pe televizorul 2D sau 3D. >

Programe care se deschid GCS fișiere

Tip fișier2GameCube SharkSave File

Dezvoltator GameShark
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.GCS numărul opțiunii 2

Jocul GameCube salvat, de asemenea, un fișier "SharkSave"; create cu GameShark pentru Nintendo GameCube, un program ieftin pentru jocurile GameCube; permite ca jocurile să fie salvate ori de câte ori utilizatorul alege să salveze modul de joc; pot fi deschise cu un emulator GameCube compatibil.

Programe care se deschid GCS fișiere
Windows
Dolphin
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Despre fișierele GCS

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gcs este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier GameCube SharkSave File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.