Principal : Extensii de fișiere : .ewnet Fişier

.ewnet Extensie de fișier

Tip fișierUltiboard Netlist File

Dezvoltator National Instruments
Categorie Diverse fișiere
Format Text

.EWNET numărul opțiunii

Un fișier EWNET conține o listă netă, care reprezintă o reprezentare a unui design PCB care este salvat în format ASCII și folosit de National Instruments Circuit Design Suite. Acesta stochează o listă netlist transferată de la Multisim la Ultiboard, care include denumirile unice ale fiecărui dispozitiv în design și numele modelului asociat fiecărui model de referință al componentei de proiectare.

Mai multe informații

Fișierele EWNET sunt folosite pentru a transfera un layout PCB la schematică sau schematică într-un aspect. Fișierul EWNET este creat de programele Multisim și Ultiboard incluse în programul Circuit Design Suite. Când selectați Transfer → Transfer la Ultiboard în Multisim sau Transfer → Adnotare înapoi la Multisim în Ultiboard. Puteți deschide un fișier EWNET selectând File → Open.

PCB-urile sunt utilizate în multe produse electronice, cum ar fi radiourile și sistemele informatice. Ultiboard vă permite să proiectați structura firelor electrice, a procesoarelor centrale și a altor componente electronice pe PCB și să se integreze cu Multisim, o captură schematică electronică și un mediu de simulare SPICE. Programul este folosit de profesori, studenți și profesioniști în domeniul ingineriei.

Programe care se deschid EWNET fișiere

Despre fișierele EWNET

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ewnet este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Ultiboard Netlist File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.