Principal : Extensii de fișiere : .eml Fişier

.eml Extensie de fișier

Tip fișierE-Mail Message

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere text
Format Text and Binary

.EML numărul opțiunii

Un fișier EML este un mesaj de e-mail salvat de un program de e-mail, cum ar fi Microsoft Outlook sau Apple Mail. Conține conținutul mesajului, împreună cu subiectul, expeditorul, destinatarul și data mesajului. Fișierele EML pot de asemenea să stocheze unul sau mai multe atașări de e-mail, care sunt fișiere trimise împreună cu mesajul.

Mai multe informații

Fișierul EML deschis în Microsoft Mail

Puteți importa fișiere EML într-o varietate de programe de e-mail, cum ar fi Microsoft Outlook, Apple Mail , și Mozilla Thunderbird. De asemenea, puteți deschide fișiere EML în Internet Explorer, deoarece sunt formatate la fel ca fișierele .MHT . Aveți posibilitatea să modificați extensia de fișier .eml în .mht și să o deschideți direct în Internet Explorer. Fișierele EML pot fi, de asemenea, deschise în Internet Explorer utilizând clientul Outlook WebAccess Microsoft Exchange Server.

Deoarece fișierele EML sunt salvate parțial în format text simplu, le puteți deschide utilizând un editor de text, cum ar fi Microsoft Notepad și Apple TextEdit. Cu toate acestea, poate fi necesar să modificați extensia de fișier .eml în .txt. Dacă încercați să deschideți un fișier EML în Outlook Express și nu puteți, încercați următoarele:

Programe care se deschid EML fișiere
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Windows Live Mail
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Microsoft Mail
Encryptomatic Message Viewer Lite
Perion IncrediMail
Microsoft Edge
Linux
Mozilla Thunderbird
Macintosh
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Apple Mail
Aryson EML Converter
Microsoft Outlook 2016
iOS
Kupon.BG Klammer 3

Despre fișierele EML

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .eml este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier E-Mail Message, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună dimineața! Lucrurile pe care cineva le poate găsi pe computerul său sunt o nebunie. Pe al meu erau multe fișiere cu extensii ciudate. Am cercetat mai mult despre ele și am găsit articolul dvs. despre fișierele .eml. Este interesant modul în care Outlook și Apple Mail le utilizează. M-aș fi gândit că Microsoft sau Apple și-au dezvoltat propriile lor fișiere cu alte caracteristici. Deși a fost o descoperire mișto faptul că mesajul, subiectul, expeditorul și destinatarul sunt toate stocate aici. Care este dimensiunea maximă a unui atașament de e-mail care poate fi stocat într-un fișier EML? Dintre toate tipurile de fișiere de mesaje e-mail, care este cel mai bun? Sunt interesanți micii pași care trebuie urmați pentru a salva e-mailurile cu acest format în aplicația Apple Mail. Țineți-o tot așa!