Principal : Extensii de fișiere : .ect Fişier

.ect Extensie de fișier

Tip fișierYozo Office Chart Template File

Dezvoltator Yozosoft
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.ECT numărul opțiunii

Șablon creat de Evermore Integrated Office, o suită de creatori de documente pentru birou; conține un șablon de diagramă cu setări personalizate, cum ar fi culori, date și tip de grafic; similar cu .EIT fișiere.

Mai multe informații

Fișierele ECT preîncărcate sunt păstrate în următorul director:  C: Fișiere program (x86) YozosoftYozo_OfficeTemplatesChartTemplates.

Nu puteți deschide fișiere ECT direct din director, trebuie să aveți deja un document deschis în aplicație. Selectați fila Insert, alegeți "Chart", apoi "Change Chart Type" și, în sfârșit, selectați fila Șabloane diagramă, alegeți un șablon și faceți clic pe OK.

Puteți să creați și propriile șabloane, să creați un fișier ECT, să deschideți un document în aplicație, apoi să selectați fila Inserare, să selectați "Diagrama", apoi să "Salvați ca șablon" alegeți locația de salvare (în mod implicit, la dosarul ChartTemplates) și faceți clic pe Salvați.

NOTĂ: Yozosoft a fost cunoscut anterior ca Software Evermore. Ei și-au schimbat numele în Yozosoft în 2010. Programul Evermore Office Office a devenit, de asemenea, Yozo Office.

Programe care se deschid ECT fișiere

Despre fișierele ECT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ect este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Yozo Office Chart Template File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.