Principal : Extensii de fișiere : .dra Fişier

.dra Extensie de fișier

Tip fișier1Nuance Dragon Voice Recording File

Dezvoltator Nuance Communications
Categorie Fișiere audio
Format Binary

Ce este DRA fișier?

Fișier audio salvat de Dragon, un program folosit pentru a genera documente text din înregistrări vocale; stochează audio așa cum a fost dictat de utilizator; salvat astfel încât textul generat de software poate fi corectat mai târziu dacă nu corespunde cu dictarea.

Mai multe informații

Dragon utilizează tehnologia de recunoaștere a vorbirii pentru a traduce datele audio vorbite în documente text.

Programe care se deschid DRA fișiere

Tip fișier2Scriptor Script File

Dezvoltator Write Brothers
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format N/A

.DRA numărul opțiunii 2

Un fișier DRA este un fișier de script creat de Scriptor, o aplicație de scenarist populară în anii 1980 și 1990. Conține text formatat într-un scenariu, care include scenă, actor și notații prop.

Mai multe informații

Scriptor este folosit pentru a formata textul salvat într-un document, cum ar fi un fișier .DOC sau .DOCX , în format scenariu. Formatul include scenă, caracter, propunere și organizarea locației de fotografiere. Formatul include de asemenea procentajul scenariului pe care o scanează o scenă.

După formatarea unui document în Scriptor, documentul este convertit într-un fișier DRA. Singurul program care poate deschide fișierul DRA este Scriptor. Cu toate acestea, programul nu poate edita fișierul DRA, ci doar să îl deschidă. Din păcate, deoarece Scriptor nu mai este dezvoltat, există multe fișiere script DRA care sunt în esență "blocate" pentru totdeauna.

Programe care se deschid DRA fișiere
Windows
Scriptor

Tip fișier3Dolphin PartMaster Drawing File

Dezvoltator Dolphin Cad Cam
Categorie Fișiere CAD
Format Binary

.DRA numărul opțiunii 3

Fișier creat de Dolphin PartMaster, o suită de aplicații CAD / CAM utilizată pentru proiectarea și fabricarea componentelor; conține instrucțiuni de control numeric pentru direcționarea unei mașini-unelte, cum ar fi un burghiu, în timpul producției.

Mai multe informații

Programul CAD Dolphin PartMaster este utilizat pentru a proiecta partea care este apoi trecută la programul PartMaster CAM pentru a genera căile de unelte și coordonatele acestora.

NOTĂ: PartMaster include de fapt mai multe programe în pachet software pentru completarea desenelor și generarea de căi de unelte.

Programe care se deschid DRA fișiere
Windows
Dolphin
Dolphin Cad Cam PartMaster
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Tip fișier4OrCAD Drawing File

Dezvoltator Cadence Design Systems
Categorie Fișiere CAD
Format N/A

.DRA numărul opțiunii 4

desen CAD creat de PCB Editor, o aplicație de proiectare a plăcii cu circuite imprimate (PCB) inclusă în pachetul software OrCAD PCB Designer; stochează schematică pentru un PCB desenat, care specifică aspectul componentelor circuitului.

Mai multe informații

Fișierele DRA pot fi vizualizate cu un program gratuit, denumit Allegro Free Physical Viewer.

Programe care se deschid DRA fișiere

Despre fișierele DRA

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .dra este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier OrCAD Drawing File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.