Principal : Extensii de fișiere : .dek Fişier

.dek Extensie de fișier

Tip fișier1Magic: The Gathering Deck File

Dezvoltator Wizards of the Coast
Categorie Fișiere de joc
Format XML

Ce este DEK fișier?

Fișierul cartelei de memorie folosit de Magic: The Gathering Online (MTGO), un joc de cărți online; stochează o colecție de cărți care constituie o punte jucată pentru joc; folosit pentru salvarea grupurilor de cărți pentru diferite curse și tipuri de joc.

Mai multe informații

Fișierele DEK pot fi create utilizând MTG Studio. Deoarece sunt salvate într-un format XML, ele pot fi vizualizate și cu orice editor de text, deși nu este recomandat ca utilizatorii să modifice aceste fișiere manual.

Programe care se deschid DEK fișiere

Tip fișier2Yugioh Virtual Desktop Deck File

Dezvoltator XeroCreative
Categorie Fișiere de joc
Format Text

.DEK numărul opțiunii 2

Fișier folosit de Yugioh Virtual Desktop (YVD), un joc folosit pentru a juca Yu-Gi-Oh! jocuri de cărți on-line; salvat în text simplu și conține o listă de carduri din pachet separate de pauze de linie; folosit pentru salvarea punților pentru diferite stiluri de joc.

Programe care se deschid DEK fișiere

Tip fișier3LackeyCCG Card Deck File

Dezvoltator LackeyCCG
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.DEK numărul opțiunii 3

Fișier creat de LackeyCCG, un instrument folosit pentru a crea pachete de cărți și a juca jocuri de cărți colective (CCG) online sau offline; stochează un pool de cărți, care este alcătuit din cărți de jucător; utilizate pentru salvarea punților pentru diferite jocuri, precum și pentru diferite stiluri de joc.

Mai multe informații

LackeyCCG a fost folosit pentru a crea punți pentru diverse jocuri cum ar fi Magic: The Gathering, Pokemon TCG, Yu-Gi-Oh !, și multe altele.

Programe care se deschid DEK fișiere
Linux
LackeyCCG

Tip fișier4Eavesdropper Batch File

Dezvoltator Eavesdropper
Categorie Fișiere executabile
Format N/A

.DEK numărul opțiunii 4

Fișier de comandă pentru prelucrarea lotului care conține o listă de comenzi pentru Eavesdropper, un program de prelucrare a datelor seismice; include o listă de instrucțiuni care sunt utilizate pentru procesarea datelor seismice ( .DAT ).

Mai multe informații

O comandă de exemplu DEK este: DSEIS EDKL.dek EDKL.lst

Această comandă execută instrucțiunile din fișierul DEK prin intermediul programului DSEIS și afișează rezultatele într-un fișier jurnal numit " EDKL.lst. "

Programe care se deschid DEK fișiere
Windows
Eavesdropper

Tip fișier5Memorize-It Flashcard Deck

Dezvoltator Side-Eight Software
Categorie Diverse fișiere
Format N/A

.DEK numărul opțiunii 5

Deck de cartonașe care pot include text, sunet și imagini; utilizat de Memorize-It pentru crearea și administrarea de chestionare care pot fi folosite pentru studierea și testarea cunoștințelor; disponibil pentru sute de subiecte diferite.

Programe care se deschid DEK fișiere

Despre fișierele DEK

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .dek este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Memorize-It Flashcard Deck, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.