Principal : Extensii de fișiere : .db.crypt12 Fişier

.db.crypt12 Extensie de fișier

Tip fișierWhatsApp Encrypted Database File

Dezvoltator WhatsApp
Categorie Fișiere de bază de date
Format N/A

.DB.CRYPT12 numărul opțiunii

Un fișier DB.CRYPT12 este un fișier de bază de date folosit de WhatsApp Messenger, o aplicație gratuită de mesagerie smartphone.  Acesta stochează o bază de date criptată a mesajelor de istoric chat.

Mai multe informații

Fișierul DB.CRYPT12 este rezultatul aplicației WhatsApp care adaugă extensia de fișier .CRYPT12 la fișierul .DB . Este folosit de WhatsApp pentru a securiza baza de date a unui utilizator pe dispozitivul său Android. Pentru fiecare nouă versiune a aplicației, WhatsApp utilizează un alt algoritm pentru a cripta fișierele DB. Extensia adăugată la fișierul DB, precum .CRYPT6 , .CRYPT7 sau .CRYPT8 înseamnă algoritmul utilizat pentru criptare.

Fișierele bazei de date DB.CRYPT12 sunt localizate pe cardul SD Dispozitiv Android. Fișierul este localizat în următorul director: / sdcard / WhatsApp / Databases

Comun DB.CRYPT12 numele de fișiere

msgstore.db.crypt12 - Numele fișierului de bază de date comun folosit de WhatsApp Messenger care este stocat în memoria dispozitivului dvs.

Programe care se deschid DB.CRYPT12 fișiere
Windows
WhatsApp Viewer
Android
WhatsApp Messenger for Android
WhatsApp Xtract

Despre fișierele DB.CRYPT12

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .db.crypt12 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WhatsApp Encrypted Database File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.