Principal : Extensii de fișiere : .dad Fişier

.dad Extensie de fișier

Tip fișier1RemObjects Data Abstract Driver File

Dezvoltator RemObjects
Categorie Fișiere de bază de date
Format N/A

Ce este DAD fișier?

Fișierul de driver folosit de aplicațiile RemObjects de nivel mediu; conține un driver care comunică cu un server de baze de date pentru a furniza date pentru aplicația de nivel mediu; pot fi schimbate dinamic în timpul execuției pentru a comuta furnizorii de date.

Programe care se deschid DAD fișiere

Tip fișier2IMS200 Video Record File

Dezvoltator Sysvideo Technology
Categorie Fișiere video
Format N/A

.DAD numărul opțiunii 2

Un fișier DAD este un fișier video creat de Sysvideo Technology IMS200, un program profesional de securitate. Conține video înregistrat de o cameră de securitate și descărcat utilizând software-ul sistemului de securitate IMS200.

Mai multe informații

IMS200 este un program gratuit care permite utilizatorilor să gestioneze un sistem de securitate profesionist. Programul poate fi utilizat de mai mulți utilizatori pentru a controla mai multe camere și pentru a gestiona înregistrările de securitate înregistrate. Puteți descărca material video selectând o înregistrare video dintr-un anumit dispozitiv, făcând clic dreapta pe fișier și selectând "Start Download" sau făcând dublu clic pe înregistrare. Imaginea este apoi salvată într-un fișier DAD.

Programe care se deschid DAD fișiere

Despre fișierele DAD

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .dad este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier IMS200 Video Record File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.