Principal : Extensii de fișiere : .cwk Fişier

.cwk Extensie de fișier

Tip fișierClarisWorks Document

Dezvoltator Apple
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.CWK numărul opțiunii

Un fișier CWK este un document creat de suita AppleWorks sau ClarisWorks de la Apple. Poate stoca un document de procesare de text, o foaie de calcul sau o prezentare. Fișierele CWK au fost înlocuite cu fișiere .PAGES , .KEY și .NUMBERS create cu aplicații iWork.

Mai multe informații

Apple a achiziționat ClarisWorks în 1998 și a redenumit-o la AppleWorks. Ambele suite de productivitate au fost disponibile în versiunile Mac și Windows. Cu toate acestea, AppleWorks a fost întreruptă și a fost actualizată ultima oară în 2004.

Suportul pentru fișierele CWK a scăzut de la încetarea aplicației AppleWorks. Cu toate acestea, există o asistență limitată disponibilă încă pentru versiuni specifice ale fișierelor CWK. Documentele de procesare a textelor CWK create de AppleWorks 6 pot fi deschise de versiunile 1 până la 4 ale paginilor. Documentele de prezentare CWK create de AppleWorks 6 pot fi deschise de versiunea 5 și anterioară de Keynote. CWK documentele de calcul tabelar create de AppleWorks 6 pot fi deschise de versiunile 1 și 2 ale numerelor.

Programe care se deschid CWK fișiere
Macintosh
Apple Keynote
Apple AppleWorks
Apple Pages
Apple Numbers

Despre fișierele CWK

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cwk este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ClarisWorks Document, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.