Principal : Extensii de fișiere : .cpaa Fişier

.cpaa Extensie de fișier

Tip fișierCaptivate Shared Action File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.CPAA numărul opțiunii

Un fișier CPAA este un fișier de acțiune comun, creat și utilizat de Adobe Captivate, o aplicație care permite utilizatorilor să creeze conținut multimedia eLearning. Conține acțiuni avansate care pot fi aplicate diferitelor proiecte.

Mai multe informații

Fișierul CPAA este utilizat pentru a transfera și aplica acțiuni avansate de la un proiect Captivate la altul. Fișierul funcționează similar cu un șablon de script deoarece vă permite să reutilizați un set de acțiuni. Această abilitate vă ajută să economisiți timp, deoarece puteți să inserați acțiunile utilizate anterior, în loc să începeți de la zero.

Pentru a exporta un fișier CPAA, selectați Proiect → Acțiuni avansate, alegeți acțiunea din meniul derulant "Creați din" , apoi faceți clic pe pictograma folderului "Export". De asemenea, puteți să faceți clic pe acțiunea partajată din Biblioteca Adobe Captivate și să selectați pictograma folderului "Export".

Pentru a importa un fișier CPAA, selectați Project → Advanced Actions, alegeți pictograma folderului "Import". De asemenea, puteți selecta pictograma "Import" din folderul Adobe Captivate Library.

Programe care se deschid CPAA fișiere
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Despre fișierele CPAA

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cpaa este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Captivate Shared Action File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.