Principal : Extensii de fișiere : .cnc Fişier

.cnc Extensie de fișier

Tip fișier1CNC Machine Tool Path

Dezvoltator Denford
Categorie Fișiere CAD
Format N/A

Ce este CNC fișier?

Un fișier CNC este un fișier de cale creat de QuickCAM Pro, un program folosit pentru a crea căi de tăiere pentru prelucrarea pieselor 3D pe o mașină de frezat. Acesta conține instrucțiuni pentru tăierea unei părți 3D folosind o mașină de frezat CNC. Fișierele CNC pot fi create din modele 3D sau imagini 2D.

Mai multe informații

Mașinile de frezat CNC sunt utilizate pentru a îndepărta materialul dintr-un obiect folosind tăietoare rotative. Aceste mașini sunt controlate de computere pentru a executa comenzi pre-programate de control al mașinii. Fișierul CNC este creat de QuickCAM Pro pentru a conține o cale care este încărcată într-o mașină de frezat CNC pentru a direcționa frezarea.

NOTĂ: CNC reprezintă controlul numeric al computerului.

Programe care se deschid CNC fișiere

Tip fișier2PartMaster CNC File

Dezvoltator Dolphin Cad Cam
Categorie Fișiere CAD
Format Binary

.CNC numărul opțiunii 2

Fișier CAD creat de Dolphin PartMaster, o suită de aplicații CAD / CAM utilizată pentru proiectarea și fabricarea componentelor; stochează coordonatele căii de unelte pentru o mașină-unelte, cum ar fi un burghiu, pentru a crea o parte fabricată; poate fi simulat vizual în software.

Mai multe informații

Fișierele CNC nu pot fi utilizate direct pe echipamentele mașinilor, deoarece nu sunt recunoscute de controlorii de unelte speciali. Prin urmare, fișierele CNC trebuie să fie postprocesate utilizând programul Post Processor (Dpost.exe) inclus în PartMaster. Post Processor creează fișiere de date pentru căile de unelte (TPD) care pot fi traduse într-un format care poate fi folosit de unelte.

NOTĂ: fișierele CNC sunt create de PartMaster CAM (Dcam.exe) programe furnizate cu pachetul de aplicații PartMaster.

Programe care se deschid CNC fișiere
Windows
Dolphin
Dolphin Cad Cam PartMaster
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Despre fișierele CNC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cnc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PartMaster CNC File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună, amice. Tocmai am terminat de citit descrierea de tip 2 privind extensia de fișier .cnc. Este interesant de văzut că ambele asocieri sunt similare în sensul că sunt oarecum legate de modelarea 3D. Cu toate acestea, eu învăț să creez modele în Dolphin Cad Cam PartMaster. Am văzut că mai multe persoane îl recomandă și mi-au arătat componentele de fabricație odată finalizate. Abilitățile mele nu sunt atât de perfecte și mai am încă multe de învățat despre acest format. Unul dintre lucrurile care îmi plac la el este că stochează coordonatele traseului de scule pentru o mașină unealtă. Software-ul în sine face o treabă grozavă în ceea ce privește rularea simulării. Aveți informații cu privire la mașinile care pot recunoaște imediat formatul? Continuați să lucrați bine!