Principal : Extensii de fișiere : .cmap Fişier

.cmap Extensie de fișier

Tip fișier1CmapTools Concept Map File

Dezvoltator IHMC
Categorie Fișiere de date
Format Binary

Ce este CMAP fișier?

Fișier de diagrame creat de IHMC CmapTools, un program folosit pentru desenarea hărților conceptuale; stochează o diagramă vizuală care descrie o idee folosind blocuri, săgeți și text; folosit pentru a capta gânduri și idei în timpul procesului de brainstorming; de asemenea, folosit pentru a împărtăși idei cu alții.

Mai multe informații

IHMC reprezintă Institutul pentru Cunoașterea Umanăților și a Mașinii, un institut de cercetare al Universității din Florida.

Programe care se deschid CMAP fișiere

Tip fișier2The Escapists Custom Prison Map File

Dezvoltator Mouldy Toof Studios
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.CMAP numărul opțiunii 2

Un fișier CMAP este un fișier de date de joc folosit de Moldy Toof Studios Escapists, un joc de strategie în care jucătorul încearcă să scape dintr-o închisoare. Conține o hartă a unei închisori, care include ușile, zidurile, celulele, deținuții, gardienii, notele de gardian, orificiile de prindere, prizonierii de prizonieri și punctul de evacuare. Fișierele CMAP pot stoca hărți create de dezvoltator sau de alți utilizatori.

Mai multe informații

Probabil că nu veți vedea un fișier CMAP decât dacă încărcați noi hărți create sau modificate de alți utilizatori în joc. Puteți modifica hărțile cu editorul de hărți inclus în The Escapists.

Fișierele CMAP pot fi găsite în următoarea locație:

C: \ Program Files \ Steam \ SteamApps \ common \ Escapists \ Data \ Maps

Programe care se deschid CMAP fișiere

Despre fișierele CMAP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cmap este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier The Escapists Custom Prison Map File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.