Principal : Extensii de fișiere : .cht Fişier

.cht Extensie de fișier

Tip fișier1Emulator Cheat File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

Ce este CHT fișier?

Un fișier CHT este un fișier de cheat folosit de diferiți emulatori de jocuri video. Acesta conține coduri de cheat care oferă "cheats" pentru un joc, care permite utilizatorului să acceseze capabilități puternice, cum ar fi invincibilitatea sau viața infinită.

Mai multe informații

Un număr mare de emulatori pentru diferite sisteme de jocuri utilizează fișiere CHT pentru a stoca și a încărca cheats. Unele dintre emulatori includ Snes9x, ZSNES, Jnes, Gens, Dolphin, N64oid și VirtuaNES.

Programe care se deschid CHT fișiere
Windows
ZSNES
Jnes
VirtuaNES
Linux
ZSNES
Android
N64oid
Macintosh
ZSNES

Tip fișier2Windows Chinese Traditional Noise-Word List File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de sistem
Format Text

.CHT numărul opțiunii 2

Fișier de sistem utilizat de Index Server, o componentă de indexare a căutării în Windows; conține o listă de cuvinte de zgomot care sunt excluse din căutarea Windows; permite ca termenii nedoriți precum "de" și "acest" să fie excluse din căutările de fișiere și de directoare.

Mai multe informații

Extensia fișierului CHT este reprezentată de limba chineză tradițională. Acesta conține atât cuvinte în limba engleză, cât și în limba chineză. Un exemplu de cuvânt de zgomot chinezesc este 不, ceea ce înseamnă că nu. "

Un fișier CHT Windows numit noise.cht este localizat în directorul C: \ Windows \ System32 \. Este salvat într-un format de text simplu.

Programe care se deschid CHT fișiere
Windows
Microsoft Windows

Despre fișierele CHT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cht este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Windows Chinese Traditional Noise-Word List File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.