Principal : Extensii de fișiere : .cg Fişier

.cg Extensie de fișier

Tip fișierCg Program

Dezvoltator NVIDIA
Categorie Fișiere imagine 3D
Format Text

.CG numărul opțiunii

Fișier scrise în limbajul de programare Cg, un limbaj de definiție a imaginii 3D dezvoltat de NVIDIA; conține cod sursă care definește forma, aspectul și mișcarea unui model 3D; utilizate de diverse jocuri și alte programe care utilizează conținut 3D.

Mai multe informații

Cg este o alegere populară pentru dezvoltarea conținutului 3D multi-platformă, deoarece limbajul său oferă un nivel de abstractizare care permite dezvoltatorilor să vizeze platformele OpenGL, DirectX, Windows, Linux și Mac fără a utiliza limbajul de asamblare a hardware- .

NOTĂ: Cg reprezintă "C pentru grafică", deoarece se bazează pe limbajul de programare C.

Programe care se deschid CG fișiere

Despre fișierele CG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Cg Program, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Nu ne-am văzut de mult. Am mai vizitat acest site pentru a afla mai multe despre cum funcționează programele Adobe. Astăzi m-ai ajutat să înțeleg mai multe despre extensia .cgm. Un lucru mișto pe care l-ai subliniat a fost modul în care salvează imaginile într-un format grafic vectorial. Este într-adevăr un schimbător de joc atunci când încerci să le folosești în alte aplicații grafice. Un alt detaliu interesant a fost modul în care este folosit acum pentru desenele CAD. Dintre cele trei metode diferite de codificare, care este cea mai răspândită? Dacă ați putea adăuga o descriere a cazurilor în care cineva le-ar putea găsi pe fiecare, ar fi de asemenea util. Ultima parte a listei de programe este foarte mare. Voi încerca câteva dintre ele în perioada de încercare gratuită. Pare foarte interesant! Ne mai vedem.