Principal : Extensii de fișiere : .cell Fişier

.cell Extensie de fișier

Tip fișierThinkfree Office NEO Cell Workbook

Dezvoltator Hancom
Categorie Fișiere de fișiere
Format Binary

.CELL numărul opțiunii

Un fișier CELL este un registru de lucru creat de Cell, o aplicație de calcul tabelar inclusă în suita Thinkfree Office NEO. Acesta conține fișe de lucru stocate în celule aranjate în rânduri și coloane. Fișierele CELL pot de asemenea să stocheze diagrame, grafice și formule matematice.

Mai multe informații

Fișierul CELL deschis în Hancom Thinkfree Office NEO Cell Când creați o foaie de calcul în Cell puteți alege să o salvați ca diferite tipuri de fișiere, cum ar fi o foaie de calcul Excel ( .XLSX ), o foaie de calcul OpenDocument ( .ODS ) sau un registru de lucru Cell. Fișierele CELL sunt utilizate în mod obișnuit pentru a crea bugete, previziuni de afaceri, orare și modele matematice simple sau complexe. Cell este una dintre cele trei aplicații disponibile în suita Thinkfree Office NEO, care este similară suitei Microsoft Office . Următoarele aplicații sunt incluse în Thinkfree Office NEO:

Programe care se deschid CELL fișiere

Despre fișierele CELL

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cell este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Thinkfree Office NEO Cell Workbook, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.