Principal : Extensii de fișiere : .blg Fişier

.blg Extensie de fișier

Tip fișier1Windows Binary Performance Log File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de date
Format Binary

Ce este BLG fișier?

Un fișier BLG este un fișier jurnal creat de instrumentele de urmărire a performanței Windows. Acesta este folosit pentru a analiza sarcini server și calculator și pentru a descoperi blocaje de resurse. Fișierele BLG conțin un istoric al utilizării și performanței resurselor calculatorului, cum ar fi cantitatea de resurse procesate, de memorie și de disc utilizate de diferite programe.

Mai multe informații

Fișierele BLG sunt stocate într-un format binar proprietate. Ele pot fi convertite în fișiere .CSV folosind comanda "relog" la promptul de comandă din Windows. De asemenea, ele pot fi vizualizate în Instrumentele de administrare Windows.

Programe care se deschid BLG fișiere

Tip fișier2BibTeX Log File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format Text

.BLG numărul opțiunii 2

Fișier logic creat de BibTeX, un instrument folosit pentru a procesa referințe bibliografice pentru documentele academice și documentația tehnică; stochează un jurnal al pașilor procesați într-un format de text simplu; utilizate frecvent pentru revizuirea erorilor; pot fi vizualizate cu orice editor de text.

Mai multe informații

Deoarece generarea de documente LaTeX poate face mai multe treceri, fișierele BLG pot fi utilizate pentru a revedea starea curentă a procesului de generare a documentelor.

NOTĂ: BibTeX este cel mai frecvent utilizat pentru procesarea citărilor bibliografice în împreună cu generarea de documente LaTeX.

Programe care se deschid BLG fișiere
Windows
TeXworks
LaTeX Editor
Linux
TeXworks
TeX Live
Macintosh
TeXworks
BibDesk

Despre fișierele BLG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .blg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier BibTeX Log File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.