Principal : Extensii de fișiere : .bix Fişier

.bix Extensie de fișier

Tip fișier1Civilization 3 Scenario File

Dezvoltator Take-Two Interactive Software
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

Ce este BIX fișier?

Fișier de jocuri creat de "Civilizația III a lui Sid Meier" (Civ3), un joc de strategie imperial-building; poate fi un joc salvat sau un scenariu care descrie condițiile lumii în care jucătorul joacă împotriva altor imperii.

Mai multe informații

Fișierele BIX sunt folosite de Civilization III: Play the World, un pachet de expansiune multiplayer pentru Civ3. Ele sunt folosite de versiunea 11.0 și mai târziu de expansiune.

Programe care se deschid BIX fișiere
Windows
Take-Two Interactive Civilization 3 for Windows
Macintosh
Take-Two Interactive Civilization 3

Tip fișier2Kodicom Video File

Dezvoltator Kodicom
Categorie Fișiere video
Format N/A

.BIX numărul opțiunii 2

Formatul video folosit de înregistratoarele Kodicom cu circuit închis (CCTV); pot fi create atât de DVR-uri independente, cât și de PC-uri.

Mai multe informații

Kodicom este o companie coreeană de comunicații digitale.

Programe care se deschid BIX fișiere
Windows
Techjunkies i3 DVR (formerly DiginetCenter)

Despre fișierele BIX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .bix este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Kodicom Video File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
O grămadă de fișiere .bix au apărut pe computerul meu și mă înnebuneau. Mulțumesc că mi-ai explicat ce sunt. Acum că mă gândesc la asta, au început să apară odată ce am instalat Civilization III... Este minunat că aceste fișiere nu salvează doar jocuri sau scenarii, ci și condițiile în care am lăsat jocul. Citind restul articolului dumneavoastră, a fost educativ să aflu că aceste fișiere sunt folosite și de unele aparate de înregistrare CCTV. Mă întreb dacă acestea sunt populare doar în Coreea ... Vă mulțumesc pentru că ați explicat mai bine această extensie! Sunt sigur că articolul dvs. va fi foarte util pentru alți gameri ca mine pentru a afla mai multe despre jocurile lor video. De ce creează dezvoltatorii noi extensii în acest scop? Nu ar fi mai simplu să folosească scripturile existente? Ei bine, între timp mă întorc să mai joc ceva Civilization. Vă mulțumesc!