Principal : Extensii de fișiere : .age3yrec Fişier

.age3yrec Extensie de fișier

Tip fișierAge of Empires 3: The Asian Dynasties Recording

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.AGE3YREC numărul opțiunii

Fișier de jocuri folosit de The WarChiefs, care este un pachet de expansiune pentru jocul de strategie real-time, Age of Empires 3; stochează o înregistrare a gameplay-ului unui jucător care poate fi reluată.

Mai multe informații

Orice înregistrare a Age of Empires 3: Gameplay-ul dinastiei asiatice se află în directorul \ My Documents \ My Games \ Age of Empires 3 \ Savegame \. Acestea vor fi localizate și cu fișierele .AGE3YSAV .

Pentru a vizualiza o înregistrare, selectați "Help and Tools", apoi faceți clic pe "Games Recorded" și alegeți înregistrarea pe care doriți să o vizionați.

Jocul Age of Empires 3 fără pachete de extensie utilizează extensia .AGE3REC pentru înregistrările de joc. Prima expansiune, Age of Empires 3: The WarChiefs, folosește extensia .AGE3XREC .

Programe care se deschid AGE3YREC fișiere

Despre fișierele AGE3YREC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .age3yrec este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Age of Empires 3: The Asian Dynasties Recording, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.