Principal : Extensii de fișiere : .001 Fişier

.001 Extensie de fișier

Tip fișier1Split Archive File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de rezervă
Format Binary

Ce este 001 fișier?

Fișierul A 001 este primul fișier al unei arhive împărțite, creată cu diverse utilitare de divizare și conectare de fișiere. Se folosește pentru a împărți arhivele mari în fișiere mai mici, mai ușor de gestionat. 001 pot fi utilizate pentru salvarea fișierelor pe mai multe dispozitive de stocare, cum ar fi unități USB sau CD-uri, sau pentru crearea de atașamente de e-mail mai mici.

Mai multe informații

Un fișier An 001 este o parte dintr-o arhivă mai mare, ceea ce înseamnă că există cel puțin încă o arhivă împărțită asociată fișierului. Fiecare parte a unei arhive împărțite are o extensie de număr ascendent, care sunt .002 , .003 , etc.

NOTĂ: Programe cum ar fi 7-Zip utilizează extensii compuse pentru arhive împărțite. De exemplu, 7-Zip creează arhive partajate cu extensiile .7Z.001 , .7Z.002 , etc.

Programe care se deschid 001 fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
ESTsoft ALZip
7-Zip
Welltek 001 File Joiner & Splitter
Freebyte HJSplit
SplitJoin
OO1 File Manager
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Freebyte HJSplit for Java
Freebyte HJSplit for Linux
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
Split & Concat

Tip fișier2Norton Ghost Disk Backup

Dezvoltator Symantec
Categorie Fișiere de rezervă
Format N/A

.001 numărul opțiunii 2

Copierea de rezervă a unui hard disk creat cu Norton Ghost; create atunci când o copie de rezervă este împărțită în mai multe fișiere datorită limitei de dimensiune a fișierului de 2 GB din DOS; alte părți ale copiei de rezervă au extinderi ".002," .003, "etc.

Mai multe informații

Copiile de rezervă create cu Norton Ghost includ, de asemenea, un fișier .GHO , care conține informații despre fișierele de rezervă și este necesar pentru restaurarea copiei de rezervă.

NOTĂ: Norton Ghost a fost redenumit ca Ghost Soluție suită.

Programe care se deschid 001 fișiere

Tip fișier3Multimedia Fusion Backup File

Dezvoltator Clickteam
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format N/A

.001 numărul opțiunii 3

Backupul unui fișier ( .MFA ) creat cu Multimedia Fusion, un program de dezvoltare a jocului; generate de caracteristica Autobackup a programului; permite restaurarea proiectului în cazul în care fișierul original devine corupt sau este șters accidental.

Mai multe informații

NOTĂ: Multimedia Fusion poate crea mai multe fișiere de rezervă cu extensiile ".001", ".002", etc, în funcție de câte copii de rezervă au fost selectate în preferințele programului.

Programe care se deschid 001 fișiere

Tip fișier4Fax File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.001 numărul opțiunii 4

Fișier imagine fax creat de diverse dispozitive fax și programe software; poate conține imaginea primei pagini a unui fax cu mai multe pagini, în timp ce paginile următoare utilizează extensia ".002", ".003", etc .; utilizat pentru a stoca datele de imagine din faxurile recepționate.

Programe care se deschid 001 fișiere
Windows
AnyBizSoft Studio Batch Fax to PDF Converter
Linux
j2 Global Communications eFax

Tip fișier5Snes9x Slot 2 Saved State

Dezvoltator The Snes9x Team
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.001 numărul opțiunii 5

Starea jocului salvat creată de Snes9x, un emulator de sistem Super Nintendo Entertainment System (SNES); conține un instantaneu de joc salvat în al doilea din nouă sloturi (sloturi 1-9); folosit pentru salvarea și încărcarea stărilor jocului emulat SNES.

Mai multe informații

Sloturile de jocuri salvate 1-9 corespund extensiilor de fișiere ".000" până la ".009" pe versiunea Windows Snes9x. Fișierele acestora sunt denumite utilizând numele ROM urmat de extensia respectivă a slotului. De exemplu, slotul GameA 2 va fi numit GameA.001.

Stările salvate sunt stocate în directorul Salvare a unei instalări Snes9x. Pe versiunile Mac de Snes9x, stările salvate utilizează extensia .FRZ (state "înghețate").

NOTĂ: Spre deosebire de o stare salvată normal care poate fi creată doar la anumite puncte din joc, 001 pot fi create oricând în timpul jocului.

Programe care se deschid 001 fișiere
Windows
Snes9x
Linux
Snes9x
Macintosh
Snes9x

Despre fișierele 001

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .001 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Snes9x Slot 2 Saved State, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.